• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

TARIKDAROĞLU, ZİYARETLERİNDE HIZ KESMİYOR

TARIKDAROĞLU, ZİYARETLERİNDE HIZ KESMİYOR
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, vatandaşları, esnafı ve kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretlerinde bir yandan partisine 7 Haziran seçimleri için detek isteyen Tarıkdaroğlu, bir yandan da vatndaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için büyük çaba sarfediyor. Genç Adayın bu çalışması her kesim vatandaşlatan tam not almaya devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarıkdaroğlu ilk olarak 112 Acil Ambulans Merkezi ve Kızılay Kan Merkezi Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Acil servis çalışanlarının Sağlık Bakanlığı müşavirliği döneminden de yakından tanıdığı Tarıkdaroğlu’na büyük ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı. Sağlık çalışanlrı ve Kan Merkezi çalışanları ile sohbet eden Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimleinde Partisi için oy istedi.

Genç aday ziyaretlerini, Yıldızkent ve TOKİ’de esnafı gezerek sürdürdü. Ak Partili aday, buradan da Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğüne geçti. Kurum yetkilileri ve çalışanları ziyaret eden Tarıkdaroğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ak Partili genç aday, daha sonra Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlerde yeni anayasa ve seçimlerin önemine vurgu yapan Tarıkdaroğlu:

“Bu anayasayı değiştireceğiz. Bu anayasa bizi temsil etmiyor. Bu anayasa bu milletin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini, kardeşliğini, değerlerini, milli birliğini, hassasiyetlerini, hasretini temsil etmiyor. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Hedeflerimiz, ideallerimiz var.” Dedi ve bu nedenlerle önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, seçmenlerin AK Parti'ye destek olmasını istedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25