• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Taşkesenlioğlu: Erzurum Sevdamız Hiç Bitmedi

Taşkesenlioğlu: Erzurum Sevdamız Hiç Bitmedi

7 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti'den sayıları 137'ye varan aday adayları boy göstermeye başladı. Erzurum'un en köklü ailelerinden biri olan Taşkesenlioğlu ailesi bu seçimlerde oldukça iddialı gözüküyor. Ağabeyleri Metin ve Fahrettin Taşkesenlioğlu ile birlikte basın mensuplarının huzuruna çıkarak tanışma toplantısı düzenleyen 25. Dönem Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday adaylarından Adnan Taşkesenlioğlu, güney ilçelerinde BDP'ye kaptırılan oyları geri almakta oldukça iddialı gözüküyor. Toplantıda Erzurum ile ilgili hazırladığı projeleri gerçekleştirme hayalinde olduğunu söyleyen Taşkesenlioğlu, AK Parti'nin bu seçimlerde 6-0 ile Erzurum'da yine iktidara güvenini tescilleyeceğini iddia etti.

TAŞKESENLİOĞLU; GÜNEY İLÇELERİNDE İDDİALIYIZ

Ak Parti'nin Erzurum'un güney ilçelerinde var olan etkinliğinin kaybedilmesinin üzüntü verici olduğunu söyleyen Aday Adayı Taşkesenlioğlu, terör örgütünün baskı ve tehditle buralardan oy kazandığını iddia etti. Erzurum'un en köklü ve geniş ailelerinden olan Taşkesenlioğlu ailesinin varlığı ile oyların geri kazanılacağını söyleyen Taşkesenlioğlu, "Yıllarca Erzurum'a hizmet yolunda batı illerinden gelen tüm teklifleri reddettim. Erzurum için her zaman hazır kıta çalışan bir asker gibi oldum. Görevim nedeniyle memleketimin her noktasını her köyünü çok iyi biliyorum. Türkiye'nin en gazla köyüne sahip olan Erzurum'da buraları avucumun içi gibi bilindiği söyleyebilirim. Halkımızın da teveccühü ile aday adaylığı için müracvatımı yaptım. Adalet Qartisin'den milletvekili olan rahmetli babamın Vatanseverlik ve devletçilik ilkesinden ayrılmadan bu bayrağı taşımaya and içtik. 30 yıllık bürokrasi yaşamımda elde ettiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimi doğup büyüdüğüm ve yaşadığım şehrime hizmete dönüştürmek, Yarınki Türkiye'yi, Yeni Türkiye'yi inşa edecek olan AK Kadroların içerisinde yer almak gayesiyle 2013 yılından beri yürüttüğüm TEDAŞ Bölge Koordinatörlüğü görevimden, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa ettim." diye konuştu.

ADNAN TAŞKESİNLİOĞLU KİMDİR?

1961 Erzurum doğumludur. İlköğrenimi Ankara'da tamamladı. Ortaöğrenimini ErzurumAtatürk Ortaokulunda, Lise öğrenimimi Erzurum Lisesinde tamamladıktan sonra İTÜSakarya mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden 1985 yılında mezun olarak çalışma hayatıma başladı.

Bir müddet serbest mühendis olarak çalıştıktan sonra 1986 yılında TEK Erzurum İl müdürlüğünde Mühendis olarak göreve başladı.

1990 yılında askerlik görevimi ifa ettikten sonra Tercan HES'te sorumlu mühendis olarak çalıştım. Daha sonra TEK Erzurum İl Müdürlüğündeki görevime geri döndü.

TEDAŞ Erzurum Müessese Müdürlüğünde sırasıyla Başmühendis, Şube Müdürü ve Müessese Müdürü olarak çalıştı.

2002-2003 yıllarında TEDAŞ Erzincan Müessese Müdürü olarak göreve yaptım. 2003 yılında Erzurum'daki görevime geri döndü.

2004 yılında Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Kars, Iğdır ve Ardahan illerinin Elektrik Dağıtım faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan ARAS Elektrik Dağıtım AŞ'de Şirket Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini 2013 yılına kadar yürüttü.

Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık, Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Başkan Yardımcılığı ve Denetleme Kurulu Başkanlığı, Türkiye Kayak FederasyonuDivan Kurulu Başkanlığı, TEDAŞ 12 Mart Spor Kulübü Fahri Başkanlığı ve Kayak Şube Kuruculuğu ve TAŞKESENLİ Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği gibi görevler alarak sosyal ve kültürel yapılanmalar içerisinde aktif rol aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25