• BIST 9565.46
  • Altın 2480.397
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.5876
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

TAŞKESENLİOĞLU, ŞEHİR TURUNDA

TAŞKESENLİOĞLU, ŞEHİR TURUNDA
Ak Partili Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile de bir araya gelen Taşkesenlioğlu,kentte öncelik verilecek konuların başında spor ve istihdamın geldiğin söyledi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kente ilk olarak Yazıpınar Mahallesi’nde kahvaltı ederek başlayan Taşkesenlioğlu, burada hem kadınlarla hem erkeklerle ayrı ayrı görüşerek 7 Haziran seçimlerinde partisi için destek istedi.

Taşkesenlioğlu, daha sonra Palandöken ilçesinde bulunan Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürlüğü ve PTT şubesine geçti. Buralarda idareciler ve çalışanları makamlarında ziyaret eden Taşkesenlioğlu, daha sonra Çeçenistan Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle kadınların yakın ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, kentte kadınlara yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Hükümetleri döneminde kadınlara ayrıcalıklar tanındığının da altını çizen Taşkesenlioğlu:

“Kadınların hakları, refahı, sosyal hayatta karşılaştığı engellerin ortadan kaldırılması güçlü toplum hedefimiz ve kalkınmamız için vazgeçilmezdir. Kadınlarımız, toplumsal hayatın olduğu kadar ailelerimizin de temel direğidir” dedi.

Ak Partili aday daha sonra Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ile bir araya geldi. Federasyon çalışmaları ve Erzurum’daki sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Zehra Taşkesenlioğlu:

“Erzurum'da sporun gelişmesi ve sporcuların yetişmesi Erzurum'un gelişmesi demektir. 2002 yılında 278 bin olan lisanslı sporcu sayısını 2015 yılında 5,6 milyona ulaştırdık. 2002 yılında 6.035 olan spor kulübü sayısını 2015 yılında 13.280’e ulaştırdık. Erzurum’da dünyanın önemli spor etkinliklerinden biri olan Universiade  yapıldı. Yakın zamanda Olimpiyat Hazırlık Merkezi açıldı. Unutmayalım ki bu şehrin kalkınmasında birinci öncelik spor ve istihdamdır” diye konuştu

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25