• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Termalspor Bahçeşehir’i eli boş gönderdi

Termalspor Bahçeşehir’i eli boş gönderdi
Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı Bahçeşehir Okulları Spor Kulübü’nü 26-22 mağlup etti.

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı Bahçeşehir Okulları Spor Kulübü’nü 26-22 mağlup etti.

Ilıca Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Termalspor ilk yarıyı 13-10 ön kapattı ve karşılaşmayı da 26-22 kazandı. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Termalspor’dan Sergii Rumiantsev attığı 11 golle maça damgasını vururken, Yuru Babenkov ise 6 golle skora katkı sundu. Konuk ekipte ise, Markojic ve Jevdovic 5’er golle en skorer isim oldular.

Karşılaşmayı Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte izlediler. Termalspor’un güçlü rakibi karşısında aldığı galibiyetten mutlu olan Kaymakam Öz ve Başkan Orhan, Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ile birlikte maç sonrası soyunma odalarına indiler. Termaspor’u galibiyetten dolayı kutlayan Öz ve Orhan, konuk ekibin soyunma odasına da giderek centilmence mücadeleden dolayı tebrik ettiler.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, emin adımlarla hedefe yürüdüklerinin altını çizerek, sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Bahçeşehir Okulları’nın ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu kaydeden Erzurumluoğlu, buna rağmen ortaya koydukları güzel oyunla güçlü rakiplerine puan kaptırmadıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Ligde tek mağlubiyeti bulunan Termalspor maç eksiğiyle, üçüncü sırada bulunuyor. Termalspor, önümüzdeki hafta Ankara Metropolspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25