• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Termalspor Gücüne Güç Kattı

Termalspor Gücüne Güç Kattı

Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, namağlup lider olduğu grupta play off maçları için 3 yeni transfer gerçekleştirdi.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımını üç yeni transferle güçlendirdi. Kosova’nın Kastriot takımından Granit Sahidu ile Hamdi Salihu’yu renklerine bağlayan Termalspor, Bursa Nilüfer Belediyespor’dan da Salih Aktaş’ı kiraladı.


Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Termalspor ligde 9. hafta sonunda namağlup liderliğini sürdürürken, yeni transferlerle çeyrek final ve play off maçları öncesi gücüne güç kattı.


Termalspor’a yeni yapılan transferler için imza töreni düzenlendi. Törene Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Halil Özcan, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Antrenör Ali Erzurumluoğlu, Hentbol Şube Sorumlusu Doç. Dr. Erdinç Şıktar ile yeni transferler katıldı.
İmza töreninde konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da farklı bir spor branşıyla bir sinerji oluşturmak istediklerini ifade ederek, yeni transferlerle birinci lig hedefi yolunda takımın gücüne güç kattıklarını söyledi.


Takımın namağlup lider olarak yoluna devam ettiğini hatırlatan Başkan Orhan, “Hentbol takımımız birinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve oyuncularla iyi bir sinerji oluşturuldu. Play off maçları çekişmeli geçeceği için yaptığımız istişareler neticesinde transfer çalışmasına karar verdik. Üç oyuncuyu kulübümüze kazandırarak, hentbolda iddialı olduğumuzu gösterdik. Ligde son beş haftaya girilirken inşallah önce namağlup lider bitirip, ardından çeyrek final ve play off maçlarını da alnımızın akıyla tamamlayarak birinci lig hedefine ulaşmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyetimize, oyuncularımıza ve gücümüze güç katan yeni transferlerimize güveniyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız.” dedi.


Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar da, 30 Ocak’ta transfer sezonunun sona ereceğini hatırlatarak, “Transfer sezonu bitmeden sözleşme yaptığımız oyuncular takıma bir heyecan kazandırdı. Zaten güçlü bir ekibiz ve yeni transferlerle birinci lig hedefine odaklandık.” diye konuştu.


İmza töreni yeni transferlerle sözleşme imzalanmasının ardından sona erdi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25