• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Termalspor Liderliği Garantiledi

Termalspor Liderliği Garantiledi

Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Termalspor ligde bitime üç hafta kala liderliği garantiledi. Teknik heyet ve oyuncular, birinci lig yolunda yarı final ve final müsabakalarına odaklandı.

Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu‘nda mücadele eden Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü ligin bitimine üç hafta kala liderliği garantiledi. Ligde 11. hafta sonunda namağlup liderliğini sürdüren Termalspor, hafta sonu Aziziye Spor Salonu’nda ağırladığı Ordu Gençlerbirliği’ni de farklı geçti. Termalspor karşılaşmayı 50-33 kazanarak, rakibini adeta gole boğdu.


8 takımın mücadele ettiği B Grubu’nda 11 maçın tamamına kazanan Termalspor, 22 puanla liderliğini sürdürürken, 11 maçta 8 galibiyet 3 mağlubiyet alarak 16 puanla ikinci sırada bulunan Tokat Hentbol Spor Kulübü’ne 6 puan fark attı. B Grubu’nda namağlup lider olan ve bitime üç hafta kala lider bitirmeyi de garantileyen Termalspor, başarısıyla rakiplerine korku salıyor.


HENTBOL 2. LİG STATÜSÜ


Hentbol 2. Ligi’nde dört grupta mücadele eden takımlardan ilk dört sırayı alanlar çapraz eşleşme ile yarı final grubunda mücadele ediyorlar. Dört grupta dörder takımın mücadeleleri sonucunda her grubun lideri final grubunu oluşturarak birinci lig mücadelesi veriyorlar. 4 grupta, grup liderlerinin oluşturacağı dört takımın lig usulü ile yapacağı mücadelenin ardından ilk iki sırayı alan takımlar önümüzdeki sezon hentbol birinci liginde mücadele etmeye hak kazanıyorlar.


ERZURUMLUOĞLU: HEDEFİMİZ BİRİNCİ LİG


Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligde 11 hafta geride kalırken, namağlup lider olduklarını hatırlatarak, artık yarı final ve final müsabakalarına odaklandıklarını söyledi. Birinci lig hedefiyle yola çıktıklarına işaret eden Erzurumluoğlu, “Sezon başında iyi bir ekip oluşturarak yola çıktık. İlk yarıyı namağlup lider bitirirken, birinci lig yolundaki yarı final ve final müsabakalarından da alnımızın akıyla çıkmak için takımımıza takviye yaptık. Gücümüze güç katan yeni arkadaşlarımızla birlikte ikinci yarıya da iyi başladık ve geldiğimiz noktada ligin bitimine üç hafta kala liderliği garantiledik. Artık yarı final ve final maçlarına odaklandık. İnşallah bunları da kazanarak, birinci lig hedefine ulaşmak istiyoruz.” dedi.


GÜLAKAR: HEDEFE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ


Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, iddialı bir ekip kurarak yola çıktıklarını ifade ederek, “Ligde 11 hafta sonunda namağlup lider durumda bulunan ekibimiz grupların en güçlü ekiplerinden biri olduğunu ispatladı. Grubumuzu lider bitirmeyi garantiledik. Artık önce yarı final ve ardından burada elde edeceğimiz başarı ile final grubuna odaklandık. Birinci lig hedefi yolunda gerek teknik heyetimiz ve gerekse oyuncularımız ellerinden gelen gayreti sarfediyor. Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan destekleri ve maçlara olan ilgisiyle bizim için artı bir motivasyon sağlıyor. İnşallah bu birliktelikle takımımızı birinci lige taşıyacağız. Oyuncularımız ve teknik heyet adına belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25