• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Teşekkür plaketi takdim etti.

Teşekkür plaketi takdim etti.
Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üstün çaba ve sistemli çalışmaları dolayısıyla ‘ERZURUM İŞKUR’a ‘teşekkürlerini ilettiler.

COVİD-19  salgını ile mücadele esnasında sağlanan teşviklerin ilgililere hızlı bir şekilde dağıtımın yapılmasında, Kısa Çalışma Ödeneği’nin başvuruları ve ivedilikle sonuçlandırılması kapsamında göstermiş olduğu üstün çaba ve sistemli çalışmaları dolayısıyla ‘ERZURUM İŞKUR’a ‘teşekkürlerini ilettiler.

Erzurum Serbest Muhasebeci  ve Mali Müşavirler Odası (ESMMMO)  Başkanı Mehmet Zeki AKAL ve Yönetimi Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürünü makamında ziyaret ederek  gösterilen başarı ve İŞKUR İl Müdürlüğünün ve dahilinde  personelinizin Serbest Muhasebeci  ve Mali Müşavirler Odasına ilgi ve alakasından dolayı teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Ülkemizi saran virüs sebebiyle işyerleri kapanan iş insanına yönelik olarak Aile, Çalışma ve Soysal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı İŞKUR tarafından tekrar başlatılan Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları kısa sürede sonuçlandırılarak, iş insanına adeta nefes aldırılıyor. Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde de çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade eden ve Erzurum  SMMMO ve  iş insanları  adına teşekkür açıklaması yapan Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Zeki AKAL ve yönetimi“Böylesi bir dönemde, hayata geçirilen uygulamaların sahada da ivedilikle uygulanması hayati önem taşıyor. Başvuruların kısa sürede sonuçlandırılması noktasında göstermiş oldukları üstün çaba ve başarılı çalışmaları dolayısıyla İŞKUR’a teşekkür ediyoruz. Devletimizin ve iş dünyamızın tüm kurumlarının böyle titiz ve özverili çalışması, koronavirüsle iktisadi mücadeleyi başarıyla sonuçlandırmamızın vesilesi olacaktır” ifadeleri yer aldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25