• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral A. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU, 01.04.2013 tarihinde başladığı Genel Müdürlük görevini, görev süresinin dolması nedeniyle 28.04.2017 tarihinde Emekli Tümgeneral Yaşar BAL’a devretti.

Görev devir-teslimi dolayısı ile Vakıf Genel Müdürlüğündeki Mehmetçik Salonunda düzenlenen veda töreninde duygularını dile getiren BÜYÜKKANTARCIOĞLU, “TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Büyük bir onurla devraldığım bu kutsal görevi, geçmişte de birlikte çalışma fırsatı bulduğum değerli arkadaşım Emekli Tümgeneral Yaşar BAL’a devretmenin gururunu yaşıyorum. Görevi devraldığım günden bu yana, benden önceki genel müdürler gibi vakfı daha da iyi yerlere taşıma gayreti içinde bulundum. Yapılan tüm hizmetler, tüm vakıf çalışanlarına yani hepimize aittir. Görev sürem dâhilinde gayretimizi takdir eden ve dualarını bizlerden esirgemeyen, Tüm Mehmetçik Vakfı ailesine teşekkür ederim’’ dedi.

BÜYÜKKANTARCIOĞLU’na bir teşekkür şilti ve beratı sunan E. Tümgeneral Yaşar BAL  ise, ‘’Mehmetçik Vakfı’nın yaptığı görevler çok kutsaldır. Vatan için gözünü kırpmadan kendisini feda eden Mehmetçiklerimiz ve aileleri için ne yapılsa azdır. Bu bakımdan Vakıf için gösterdiği gayretler sebebiyle Sayın BÜYÜKKANTARCIOĞLU’na bir kez daha teşekkür ediyor ve kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu. 

Teşekkür beratında yazan ifadeleri de vakıf çalışanları ile paylaşan Emekli Tümgeneral Yaşar BAL, ‘’ Mehmetçik Vakfında yaptığınız hizmetler her türlü takdirin üzerinde olup, her zaman minnet ve şükranla anılacaktır. Göreviniz süresince, bilginizi, görgünüzü ve deneyiminizi zarafetinizle birleştirerek; bütün personelinize hem örnek, hem de onların yanında sıkıntılı süreçlerde bir problem çözücü oldunuz. Vakıftan amaca yönelik yardım oranlarının her yıl artırılması, şehit anne, eş ve babalarına yılda birer kez yardım yapılması, , Vakfı amaçları doğrultusunda başarıya ulaştırmıştır. Tanıtım faaliyetlerini sistemli hale getirmeniz Vakfın daha çok tanınmasını sağlamış ve bu durum; bağışların artmasında büyük fayda temin etmiştir. Vakfın şirketlerine olan katkılarınız; yaptığınız yeni yatırım hamleleri takdire şayandır. Size TSK Mehmetçik Vakfına yaptığınız başarılı hizmetlerinizin unutulmayacağını belirtiyor, Mehmetçik Vakfına katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda, ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum’’ dedi.

Tören, Emekli Tümgeneral A. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU’nun vakıf personeliyle vedalaşmasının ardından, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25