• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN BARO’YA ZİYARET

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN  BARO’YA ZİYARET
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI, Erzurum Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Avukat Talat GÖĞEBAKAN’ı makamında ziyaret etti.

Erzurum Barosu’nun en kıdemli Avukatı Sadrettin HAŞILOĞLU’nun da iştirak ettiği ziyarette Vakıf Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI; Erzurum Barosundan bugüne kadar önemli ölçüde destek gördüklerini, bu nedenle hem teşekkür etmek, hem de yeni dönemde Baro Başkanına ve Yönetimine başarı dileklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade ederek özetle şunları söyledi:

“Geçen dönemde Baro tarafından Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğine yapılan ziyarette genç avukatlarımıza vakfımızı tanıtma imkânı bulmamızın yanı sıra Baronun Konferans salonundan da tanıtım amacıyla yararlanmamız, geniş kitlelere ulaşmamızı sağlamıştır. Bu nedenle desteklerinden dolayı Erzurum Barosu Başkanımıza ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Yeniden seçilen Başkan ve yönetimi kutluyor, sağlık içinde başarılar diliyorum” 

Baro Başkanı Göğebakan ise iyi dilekler için teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra şunları söyledi:

TSK Mehmetçik Vakfı’nı desteklemenin bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyorum. Faaliyetleriyle ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan bu vakfın tanıtımına bizim de katkımız olduysa bundan mutluluk duyarız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bu vesileyle, Baro yönetimi adına tüm Şehitlerimizi, gazi ve malul Mehmetçiklerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anıyor, yaralı olan gazi ve malul Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25