• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN PALANDÖKEN HALK EĞİTİM MERKEZİNE ŞİLT

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN  PALANDÖKEN HALK EĞİTİM MERKEZİNE ŞİLT
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği; açılan kurslarda kursiyerler tarafından yapılan ürünlerle açtıkları sergi sonunda elde edilen geliri TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vakıf Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI; Palandöken İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Onur ÇAYCI’ya yaptıkları bağışa istinaden Vakıf Genel Müdürlüğünden gönderilen şilt ve şilt beratını takdim etti. Topdağı takdim esnasında şunları söyledi;

“Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, kurulduğu 1982 yılından bu yana 51.686 Mehmetçik ve Mehmetçik yakınına, bugünkü değeriyle yaklaşık olarak toplam 765.498.313 TL yardım yapmıştır. Halen vakfın yaptığı yardımların miktarı aylık yaklaşık 8 milyon 250 bin TL’dir. Sizler de yaptığınız bu bağışla vakfa önemli ölçüde destek sağladınız. Bu destekte, yüzlerce kursiyerin alın terinin, emeğinin olması da ayrı bir değer ve güzellik katıyor bu bağışa. Halk Eğitim merkezinin tüm idarecilerine, öğretmenlerine ve kursiyerlerine Şehit ailelerimiz, gazi ve malul Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” 

Palandöken İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Onur ÇAYCI da TSK Mehmetçik Vakfı’nın; bağışçılarına, yaptıkları bağışların doğru yere ulaştırılmasının huzurunu yaşattığını ifade ederek şunları söyledi:

Vakıf; ülkemizin güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü koşulda canla başla görev yapan kahraman Mehmetçiklerimizden hayatını kaybedenlerin geride kalanlarına, malul olanların kendilerine ve çocuklarına toplumsal olarak sahip çıkmak ve destek olmak gibi önemli bir yükümlülüğümüzü, bizim adımıza yerine getiriyor, onlara sosyal ve ekonomik destek sağlıyor.  Tüm eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimizle birlikte; TSK Mehmetçik Vakfı’nı desteklemenin bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz. Faaliyetleriyle ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan bu vakfa bağış yapmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Halk Eğitim Merkezimizin idarecileri, eğiticileri ve kursiyerleri adına bu şilt ve şilt beratını alırken, tüm Şehitlerimizi, gazi ve malul Mehmetçiklerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anıyor, yaralı olan gazi ve malul Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25