• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

TÜMSİAD ERZURUM ŞUBE BAŞKANI CAFER BURUCU: ‘ERZURUM’UN İKİ BAKANLA TEMSİL EDİLMESİ, ŞEHRİMİZE VERİLEN DEĞERİN BİR İFADESİDİR’

TÜMSİAD ERZURUM ŞUBE BAŞKANI CAFER BURUCU: ‘ERZURUM’UN İKİ BAKANLA TEMSİL EDİLMESİ, ŞEHRİMİZE VERİLEN DEĞERİN BİR İFADESİDİR’
(TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu 65. Hükümette Erzurumlu iki ismin Bakan olarak bulunmasının önemli olduğunun altını çizdi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu 65. Hükümette Erzurumlu iki ismin Bakan olarak bulunmasının önemli olduğunun altını çizerek, ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Erzurum’a verdikleri değeri bir kez daha göstermiştir’ dedi.


Burucu, yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Recep Akdağ’ın yeniden Sağlık Bakanlığı’na atanmasının hem Erzurum, hem de ülke açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.
Burucu, şöyle dedi:


‘Bakan Akdağ 10 yılı aşkın bir süre Sağlık Bakanlığı görevini büyük bir başarı ile sürdürmüştür. Sağlıkta yapılan dönüşümle vatandaşın yüreğinde önemli bir yere sahip olmuştur. Vatandaş sağlıkta yapılan dönüşümle kendisine hizmeti algılamış ve saygınlık kazanmıştır.
Vatandaş sağlıkta hizmetin kapılarının kendisine sonuna kadar açıldığını görmüş, yine sağlıkta yapılan dönüşümü yapılan seçimlerde sandıkta AK Partiye oyunu vererek ifade etmiştir. Recep Akdağ, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli desteği ile sağlıktaki bütün kara kapıların yıkılması anlamında cesurca adımlar atmasını başarmıştır. Sayın Akdağ’ın bundan sonraki çalışmalarının yine vatandaşın yüzünü güldüreceğine yürekten inanmaktayız.
Öte yandan yine bir Erzurum evladı olan ve bulunduğu her görevde başarılarıyla kendinden söz ettiren Efkan Ala’nın da İçişleri Bakanlığı görevini laiki ile yaptığı bir aşikardır.
Terörle, terörizmimle mücadelede başarılı çalışmaları ile yine ülke insanın takdirini kazanmaktadır.
TÜMSİAD olarak her iki bakanımız ile gurur duymaktayız
65. Hükümette iki Erzurumlunun bakan olarak yer almasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım’a minnet duygularımızı iletiyoruz.
Ayrıca bölgemiz itibarıyla Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın da yeniden Maliye Bakanı olarak atanmasının da yine bölgemizin kalkınmasına, gelişmesine katkı yapacaklarından hiçbir şüphe duymamaktayız.
Bu vesileyle, Başta Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere Başbakan yardımcılarımızı, ilimizi ve bölgemizi temsil eden Bakanlarımızı ve kabinenin diğer bütün bakanlarını tebrik ediyor, ülkemize hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyoruz.’

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25