• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI METİN FEYZİOĞLU’NDAN ÇOCUK İSTİSMARI İLE MÜCADELEYE DESTEK

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI METİN FEYZİOĞLU’NDAN  ÇOCUK İSTİSMARI İLE MÜCADELEYE DESTEK
Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği ( UCİM) ‘in Çocuk İstismarı İle Mücadele Haftası kapsamında başlatmış olduğu “ Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyası yoğun katılım ile devam ediyor.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu UCİM Erzurum Temsilcisi Av.Ayşegül Aydoğan ve derneğin Erzurum koordinatörleri ile Erzurum’da bir araya geldi. “Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak” kampanyasına, sol bileğine mavi kurdele takarak destek veren Feyzioğlu “ Çocuklar geleceğimiz. Çocuk İstismarını önleyemeyen toplumların geleceği olmaz . O yüzden bu mavi kurdeleyi takarak destek veriyorum” dedi.

Ucim Erzurum Temsilcisi Av. Ayşegül Aydoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’nun verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek “Her yıl ülkemizde 8000 çocuk ihmal ve istismara uğruyor. Haberlede okuduklarımızdan daha fazla çocuk istismara uğruyor. Tüm bu yaşananlara dur demek ve farkındalık yaratmak için her sene Temmuz ayının ikinci haftasında dernek olarak ülke genelinde farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu sene 8-14 Temmuz tarihleri arasında ülke genelinde çocuk istismarına tepki  yaratmak ve insanlarımızda farkındalık yaratmak için Çocuklar İçin Mavi Kurdeleni Tak ismi ile kampanya başlattık. Bu kampanyaya herkesin destek olmasını bekliyoruz. Kampanyaya destek olmak için kalbimize en yakın olan sol kolumuza Mavi kurdela takarak farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Bu kurdeleler bir hafta boyunca bileklerimizde kalarak herkese neden taktığımız hususunu anlatarak insanların bu konuya tepki göstermelerini bekliyoruz. Çocuklarımız istismara uğramasın, öldürülmesin , istismar yargılamalarında adalet yerini bulsun , ihtisas mahkemeleri kurulsun ve çocuklarımız artık  zarar görmesin diye bu kampanyaya herkesin destek vermesini bekliyoruz ” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25