• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİNDEN TSK MEHMETÇİK VAKFI’NA ZİYARET

TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİNDEN TSK MEHMETÇİK VAKFI’NA ZİYARET
Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan TULUK, TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette Emekli Albay Tuluk, TESUD’un faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra şunları söyledi:

TSK Mehmetçik Vakfı’nın faaliyetlerini yakından ve takdirle takip ediyoruz. Vakıf; ülkemizin güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü koşulda canla başla görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize toplumsal olarak sahip çıkmak ve destek olmak gibi önemli bir yükümlülüğümüzü, bizim adımıza yerine getirerek bizleri de mutlu ediyor. Doğal olarak bu mutluluğa ortak olabilmek için de TSK Mehmetçik Vakfı’nı desteklemek gerekli, hatta gerekliliğin de ötesinde bir vatandaşlık görevi. Faaliyetleriyle ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan bu vakfın temsilciliğini ziyaret etmiş olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Vakıfta görev yapan tüm personele, yerine getirdikleri ulvi görevlerinde başarılar diliyorum.” 

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi TOPDAĞI da; “TESUD Erzurum Temsilciliği’nin ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını” ifade ederek Vakfın yaptığı yardımlar konusunda özetle şu bilgileri verdi:

“TSK Mehmetçik Vakfı; kurulduğu 1982 yılından bu yana 51.686 Mehmetçik ve Mehmetçik yakınına, bugünkü değeriyle yaklaşık olarak toplam 765.498.313 TL yardım yapmıştır. Halen vakfın yaptığı yardımların miktarı aylık yaklaşık 8 milyon 250 bin TL’dir. Vakfın yaptığı bu yardımların kaynağının sadece vefakâr bağışçılarımız olduğunu da vurgulamak isterim.

Ziyaretinizden ve her zamanki desteklerinizden dolayı şahsınızda tüm TESUD camiasına şükranlarımı sunarım.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25