• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

TYB ERZURUM ŞUBE BAŞKANI İSPİRLİ’DEN İÇİŞLERİ BAKANI ALTINOK’A DESTEK ÇAĞRISI

TYB ERZURUM ŞUBE BAŞKANI İSPİRLİ’DEN İÇİŞLERİ BAKANI ALTINOK’A DESTEK ÇAĞRISI
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli İçişleri Bakanı Selami Altınok için yapılan istifa çağrıları karşısında başta dernek üyesi yazarlar olmak üzere bütün ehl-i insaf yazarları Altınok’un yanında olmaya davet etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi adına açıklama yapan Başkan İspirli şunları söyledi;

“İstikrar ve kardeşlik düzenini bozmak, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine halel getirmek için durmadan iğrenç hedefler var eden; bu hedefler için her şeyi meşru gören terörle sarsıldık.

 İçeride ve dışarıdaki düşmanlarımız Cumhuriyet Tarihinin en alçak ve kanlı saldırısına imza atarak bizi bataklığa sürüklemek için bir kez daha hain ve gizli emelleri ile kalbimize nişan almışlardır.

Bu millet, devlet ile beraber anılmakta ve devleti ile var olmaktadır. Bunu çok iyi bilen karanlık eller halkı devlet ile karşı karşıya getirmenin hesabını yapmaktadırlar.

Ankara’da yaşanan alçak saldırı sonrası Türkiye’nin en zor günlerinde, önce İstanbul Emniyet Müdürü, daha sonra da İçişleri Bakanı olarak, bırakın elini; bütün bedenini taşın altına koymaktan çekinmemiş; ülkesini, milletini ve insanı insan olduğu için seven, devlet kademelerinde aldığı her görevde büyük başarılara imza atmış olan Sayın Selami Altınok’u istifaya zorlamaya çalışan açıklamaları esefle kınıyoruz.

Dadaş ruhu, Erzurum’un toprağı ve suyu ile karılmış vicdanı; Türkiye’nin dirlik ve düzeninden öte endişesi olmayan bir yiğit Erzurumlu olan Sayın Altınok’a omuz vermenin zamanıdır.

Derneğimiz üyesi yazar arkadaşlar ve ehl-i insaf; bu çağrımızın ulaştığı başta Erzurumlular olmak üzere herkesi Altınok’a destek olmaya davet ediyoruz. ”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25