• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 17 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Ücretsiz Yatırım Hesaplama Aracını Kullanın

Ücretsiz Yatırım Hesaplama Aracını Kullanın
Ücretsiz Yatırım Hesaplama Aracını Kullanın

Yatırımcılar için çok büyük bir önem taşıyan hisse fiyatları konusunda  çeşitli bilgilere ulaşmak pek çok farklı prosedür ile uğraşmak zorunda kalacağınız anlamına gelmiyor.  Artık hisse fiyatları bilgisini internetten de pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Özellikle Enerjisa hisse fiyatları konusunda merak ettiğiniz soruların yanıtlarına ulaşmanız çok daha kolay oluyor. Çünkü online olarak siteye tıkladığınızda zaten bilmeniz gereken verilerin tümü karşınıza çıkıyor.

Öncelikle sizlere yatırım hesaplama aracından söz etmemiz gerekir. Enerjisa internet sitesinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve hesaplama işlemini son derece hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayan yatırım hesaplama aracı bulunuyor. Hisse adedi ya da toplam portföy değeri olarak hesaplama işlemi yapma şansına sahip olabiliyorsunuz. Bu aracı kullanmak için herhangi bir abonelik ya da üyelik işlemi yapmanız gerekmiyor. Tamamen ücretsiz ve sadece tek tıkla yatırım hesaplama aracına ulaşarak işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hisse Değerini Dilediğiniz Gibi Görüntüleyebiliyorsunuz

Bununla birlikte hisse fiyatı bilgisini  dilediğiniz şekilde görüntüleme imkanına da sahip olabilirsiniz. Grafik şeklinde görüntülemek istediğiniz de karşınıza fiyat, fiyat - hacim ve piyasa değeri grafik seçenekleri çıkıyor. Dilediğinizi seçerek Enerjisa hisselerinin görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede yatırımlarınızı çok daha sağlıklı bir şekilde  yapmanız da mümkün hale geliyor. Aynı zamanda 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık ve 2 farklı tarih arası seçenekleri eşliğinde periyotlar seçerek de hisse değerini görüntüleme şansına sahip olabilirsiniz.

Liste fiyatını karşılaştırmalı olarak görüntüleme şansına da sahip olduğunuzu belirtmek isteriz. Bist 30, Bist 50, Bist 100 ve Bist tüm şeklinde görüntüleme seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Bu tür kolaylıkların hafife alınmaması gerekiyor. Yatırımcılar için bu tür verilere sadece tek tıkla ulaşmak çok büyük bir önem taşıyor. Zira yatırımcıların Enerjisa internet sitesi ne sıklıkla ziyaret etmesinin nedenleri arasında pratik bir şekilde hisse değerini görüntüleme büyük bir yere sahip. Kar payı bilgileri ya da kap açıklamaları gibi farklı bilgilere de hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanız artık mümkün. Siteyi ziyaret ettiğinizde başka hangi bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabileceğinizi kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25