• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Uzmanlar Federasyonu’ndan infaz koruma ve bekçilik kadrosu talebi

Uzmanlar Federasyonu’ndan infaz koruma ve bekçilik kadrosu talebi
Uzmanlar Federasyonu Erzurum İl Başkanı Nesip Dal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İhlas haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

63 ilde örgütlenen ve 200 bin üyeye sahip olan Uzmanlar Federasyonu Erzurum Şube Başkanı Nesip Dal, yönetim kurulu üyeleri Emrah Oğuz ve Fatih Koca ile birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Derneğin ana amacının görevde olan ve görevinden kendi isteğiyle ayrılmış olan meslektaşlarının yaşadığı mağduriyetin çözümü noktasında yardımcı olmak olduğunu anlatan Başkan Dal, “Uzmanlar Federasyonu, 2015 yılında kurulmuş ve 200 bin üyesi olan bir Sivil Toplum Kuruluşu. 63 ilde temsilciliği olan Federasyonumuz, Erzurum´da da örgütlenmiş durumda. Amacımız görevde olan, görevinden kendi isteğiyle ayrılmış olan arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek. Bu amaç doğrultusunda bizler de Erzurum´da çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi olarak çalışan personelin Adalet Bakanlığı bünyesinde infaz koruma memuru olarak çalışabilmeleri için bin kadro tahsis edilerek uzman çavuşların aile bütünlüğünün sağlanması ve tecrübeli personellerin vatana hizmet etmesinin önünün açılmasını talep ettiklerini kaydeden Dal, “Ayrıca 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanuna tabi olarak çalışmış personelin Doğu illerinde mahalle çarşı ve bekçilik kadrolarında değerlendirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’e teşekkür eden Dal, “Günümüze ışık tutan İhlas Haber Ajansı’na başarılar diliyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25