• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Vakıf Okulları Şampiyonluklarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Vakıf Okulları Şampiyonluklarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Vakıf Okulları, eğitim ve öğretimde elde ettiği başarılı sonuçları, çeşitli spor branşlarında da sürdürerek, Atatürk Üniversitesi adını gururla temsil etmeye devam ediyor.

Erzurum’da düzenlenen Ortaokullar Arası Küçük Kızlar Kategorisi Basketbol Turnuvasında, Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları Ortaokulu şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu. Çeşitli alanlarda kazandığı başarılarla adından söz ettiren Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları Ortaokulu, Ortaokullar Arası Küçük Kızlar Kategorisi Basketbol Turnuvasında il birincisi oldu.

Karşılaşmalarda yarı finalde Özel Güneş Ortaokulunu, finalde ise Sabancı Ortaokulunu mağlup eden Vakıf Okulları Ortaokulu il birinciliğine uzandı ve bölge müsabakalarında Erzurum'u temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon öğrenciler, 19-22 Mart tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılacak Bölge Şampiyonası hazırlıklarına şimdiden başlayarak, Türkiye genelinde alınacak iyi bir dereceyle Erzurum'a dönmek istediklerini söylediler.

“Rektörümüz Kazanılan Başarının En Büyük Mimarlarından Biridir”

Alınan şampiyonlukla ilgili konuşan Vakıf Okulları Ortaokulu Müdürü Erdal Karagülle, öğrencilerin şampiyonaya yoğun bir programla hazırlandıklarını belirterek, zorlu bir sürecin ardından il birinciliğini hakkıyla aldıklarını söyledi.

Kazanılan başarının en büyük mimarlarından birinin Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı olduğunu ifade eden Karagülle şunları söyledi: "Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha göstererek bu süreçte bizleri yalnız bırakmadı. Biz de verilen bu desteklere layık olduğumuzu kanıtlamak için Atatürk Üniversitesinin sayısız başarılarına bir yenisini daha ekledik. Şampiyonluğumuza emeği geçen başta Rektörümüz olmak üzere öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz dahil herkese teşekkür ediyorum" dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25