• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Erzurum 0 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Vali Altıparmak, Hınıs’ta Askere Giden Gençlerin Coşkusuna Ortak Oldu

Vali Altıparmak, Hınıs’ta Askere Giden Gençlerin Coşkusuna Ortak Oldu
Vali Altıparmak “En Büyük Gücümüz, Birlikte Yaşama İrademizdir”

Vali Altıparmak Karayazı, Karaçoban ve Hınıs ilçelerinde İncelemelerde bulundu.

Bölgede bulunan Karakolları da  ziyaret eden ve  Hınıs’ta  Asker uğurlama konvoyuyla  karşılaşan Vali Altıparmak, gençlerin coşkusuna ortak oldu.

Beraberinde, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kamu Hastaneleri  Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu ve Karayolları 12. Bölge Müdür Yardımcısı Arif Polat ile birlikte ilçelerde incelemelerde bulunan Vali Altıparmak ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarlar ile toplantı yaparak  ilçelerinin  sorunları konusunda bilgi aldı.

İncelemelerine Karayazı İlçesinden başlayan Vali Altıparmak buradan Karaçoban ilçesine geçti. Karaçoban ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Binası İnşaat alanını gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak daha sonra ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarların katıldığı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, il ve bölge müdürlerine taleplerini bildirdiler.

Toplantıların ardından bölgede bulunan karakolları da gezen Vali Altıparmak askerlerle tek tek sohbet ederek karakol özel defterini imzaladı. Askerlerin kaldığı koğuşlar, yemekhane ve diğer bölümleri tek tek inceleyen Vali Altıparmak, Er Ramazan Yıldırım’ın ailesini kendi telefonundan arayarak sohbet etti. Oğullarının durumu hakkında ailesine bilgi veren Vali Altıparmak, Yıldırım ile birlikte diğer tüm silah arkadaşlarının komutanlarının ve kendilerinin emaneti olduğunu söyledi. Vali Altıparmak ve beraberindekiler daha sonra karakollarda görev yapan askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vali Altıparmak ilçelerdeki incelemeleri sırasında Hınıs’ta askere giden arkadaşlarını uğurlamak için konvoy oluşturan gençlerin araçlarıyla karşılaşınca onların bu coşkusuna ortak oldu.

Aracından inerek askere giden gençler ve arkadaşları ile tanışan Vali Altıparmak, onlarla sohbet ederek onların sevincini paylaştı. Böylesi gurur verici bir olayda gençlerle birlikte aynı coşkuyu heyecanı yaşamaktan mutlu olduğunu belirten Vali Altıparmak, gençlere sarılarak  “Allaha emanet olun. Hayırlı teskereler diliyorum” diye konuştu. Vali Altıparmak en güzel geleneklerimizden biri olan asker harçlığı vermeyi de ihmal etmedi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25