• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Azizoğlu, Mobbing heyetini kabul etti

Vali Azizoğlu, Mobbing heyetini kabul etti
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum Temsilci Başkanı Jale Hülya Alcan ve yönetim kurulu üyeleri makamında kabul etti

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum Temsilci Başkanı Jale Hülya Alcan, Atatürk Üniversitesi ile 2017-2018 Bahar yarıyılından başlanılmak üzere Mobbing dersinin seçmeli ders kapsamında müfredata girmesi amacıyla ortak protokol imzalandıklarını söyledi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mobbing ile mücadelenin önemine dikkat çekti.
Bu işin sıradan bir iş olmadığını dile getiren Vali Azizoğlu, işi bilen, işin ehli, işin sorumluluğunda olan bu heyetin önemli bir görevi üstelendiğini belirterek, “Kamuda ve özelde çalışan herkes toplumun bir parçasıdır. Bu toplumun içerisinde her türlü insan var. Zamanla yetişmemizde, toplumsal ilişkilerden kaynaklanan sevgi, saygı anlayışı, hakkaniyet, adalet duyguları biraz azalmaya başladı. Kendisi makam sahibi oldu diye karşısındaki insanları küçük gören, o insanları kendi şahsına hizmet ediyormuş gibi algılayan insanlar var. Yanınızda çalışan insanlar sizin özel hizmetkârınız, uşağınız değildir. Bu insanlar kanunların verdiği güvenceyle görevlerine sahip ve görevleriyle alakalı olarak sizlerle irtibatlı olan insanlardır. Davranırken ona göre davranacaksınız. Çünkü bizim dinimiz insanı eşref-i mahlûkat diye adlandırır. Kimseyi dil, din, ırk, siyah beyaz diye ayırmaz” diye konutu.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyarete Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum Temsilci Başkanı Jale Hülya Alcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25