• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

VALİ AZİZOĞLU VE BAŞKAN SEKMEN BEAH’I ZİYARET ETTİ.

VALİ AZİZOĞLU VE BAŞKAN SEKMEN BEAH’I ZİYARET ETTİ.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Uçar ile birlikte, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) incelemelerde bulundular.

Hastane Yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette Vali Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastane ameliyathanesinde hizmet veren ameliyat robotuyla “laparoskopik” yöntemle yapılan bir ameliyatı takip ettiler. Sağlıkta teknoloji devi olarak adlandırılan “Davinci” ameliyat robotu ve yaptığı operasyonla ilgili bilgiler alan Vali Azizoğlu ve beraberindekiler, tecrübeli cerrahların ustalıkla yürüttüğü ameliyatı bire bir takip ettiler.

Vali Azizoğlu, Başkan Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Uçar daha sonra hastanenin Çocuk Kalp Damar Cerrahi Bölümü’nü ziyaret ettiler. Çocuk Kalp Cerrahı Uzm. Dr. Mehmet Biçer’den tedavisi devam eden minik hastalar hakkında bilgiler alan Vali Azizioğlu ve beraberindekiler hasta yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yapılan ziyaretlerin ardından Hastane Başhekimliğine geçen Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmur Uçar, Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Orhan Delice ile birlikte yaptıkları açıklamada Erzurum’un sağlıkta yakaladığı başarının önemine vurgu yaparak inşaatı devam eden Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasıyla sağlık hizmetlerinin daha konforlu olacağını belirttiler.

Erzurum’da sağlık hizmetlerindeki kalitenin teknolojik imkanlarla her gün daha da geliştiğinin altını çizen Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sadece Erzurum’a değil, bölge illerine ve hatta ulusal düzeyde görev yapan bir hastane olmasının yanı sıra, Sağlık Turizmi ile de birçok ülke vatandaşına hizmet ederek adından söz ettirdiğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25