• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Vali Azizoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Azizoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI...

Değerli Erzurum’ lular

Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur ve büyük bir mücadele neticesinde, zaferle sonuçlanan, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 94. yıldönümünü milletimizle birlikte kutlamaktayız.

Tarihe altın harflerle yazılan, Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 94. yıldönümünde, Büyük Önderimiz, Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarıyla; vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, minnet ve şükranla anıyor, Allah’ tan rahmet diliyorum.

Bu anlamlı gün nedeniyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizin ve şehit ailelerinin “30 Ağustos Zafer Bayram”ını içtenlikle kutluyorum.  Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalmaya ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmek olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum.  Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat kat donanımlı bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile milletimizin birlik, beraberliğinden, hürriyet ve istiklal sevdasından en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır. Haykırmaya da devam edecektir

Bu vesileyle, Erzurum Halkı’nın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin  “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı kutluyor, en içten dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25