• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

VALİ OKAY MEMİŞ: KAYNAKLARI YERİNDE KULLANIN

VALİ OKAY MEMİŞ: KAYNAKLARI YERİNDE KULLANIN
Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle Kongre binasında kaymakamlarla bir araya geldi.

Kaymakamların İdareciler Gününü kutlayarak söze başlayan Vali Okay Memiş, Erzurum’u hayvancılıkta ilk sıraya taşıyacaklarını ifade etti.

Her fırsatta Erzurum’un mevcut potansiyelinden söz eden Vali Memiş, “Erzurum yüzölçümüyle Türkiye’nin 4’üncü ilidir. Tarım ve özellikle hayvancılık konusunda Türkiye sıralamasında ikinci sıradayız. Şehrimizde bulunan geniş mera alanlarıyla hayvancılığı birinci sıraya taşıyacağız. Yine Türkiye’nin en önemli kayak merkezini elimizde bulunduruyoruz. Palandöken Kayak Merkezini yapacağımız tanıtımlarla ve çalışmalarla turist sayısını 1 milyonlara çıkaracağız. Bunun için tüm kaymakamlarımızdan destek bekliyoruz. Her konuda kaymakamlarımız işlerini titizlikle yürütüp, takibini iyi yapmalarını istiyoruz. Hangi köyümüzde ne eksiğimiz varsa ihtiyaca göre iyi tespit yapıp kamu kaynaklarını doğru yerde kullanacağız. Alt yapısız, yolsuz, elektriksiz köy bırakmayacağız. Temel kamu hizmetleri ile sosyal alanlar oluşturup, şehrimize değer katacağız. Hafta sonları programlar yapıp çocuklarımızı ilçe ve köylerden şehrimize kayak merkezlerine taşıyacaksınız. Herkes kayak yapmayı öğrensin. Bu vesile ile “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” ifadesini düstur edinerek, büyük bir özveriyle kendilerini Aziz Milletimizin hizmetine vakfeden idarecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Daha sonra Vali Memiş ve kaymakamlar 23 Temmuz 1919’da Erzurum Kongresi’nin yapıldığı tarihi salonda objektiflere poz verdi. Ardından Vali Memiş, kaymakamlarla birlikte Palandöken Kayak Merkezine giderek, kayak pistlerini ve tesislerini gezdi.  

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25