• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

VALİ SEYFETTİN AZİZOĞLU: ŞAMPİYONLARI KUTLUYORUM

VALİ SEYFETTİN AZİZOĞLU: ŞAMPİYONLARI KUTLUYORUM
Geçtiğimiz yıl Türkiye Üçüncü Ligi'nde şampiyon olan ve Spor Toto İkinci Ligi'ne çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a, bu lig de küçük geldi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak evinde kaybettiği puanlar yüzünden, hedefine  play-off maçları sonunda ulaşan BB Erzurumspor, İstanbul'da, Vodafone Arena'da rakibi Gümüşhanespor'u yenerek sadece hedefine ulaşmakla kalmadı, 7'den 70'e hepimizi sevince boğdu.

Şampiyonluğun elde edilmesinde en büyük pay hiç şüphesiz sezon boyunca kar demeden, soğuk-sıcak, yağmur, çamur demeden mücadele veren futbolcularımız başta olmak üzere, teknik kadronun ve yönetimindir. Bu büyük başarıda emeği olan herkesi ve Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ı gönülden kutluyorum.

Farklı liglerde mücadele eden ve iki sezon üst üste, şampiyon olan takım sayısı dünya genelinde son derece azdır. BB Erzurumspor, bir sezon önce üçüncü ligde, şimdi de ikinci ligde şampiyon olarak çok önemli bir başarı elde etmekle kalmamış, yıllardan beri başarıya susamış taraftarını da sevince boğmuştur.

Bölgesinin hiç şüphesiz en büyük ve merkezi şehri olan Erzurum, futbolda özlemini duyduğu yere doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm arzumuz, önümüzdeki yıl da yine böyle bir sevinci, "Süper Lig'e çıktık" diyerek yaşamak ve kırılması güç bir rekora imza atmaktır.

Hem Erzurum ve hem de BB Erzurumspor, bu başarıyı yakalayacak güce, isteğe ve donanıma sahiptir. 

 

Final maçının oynandığı Vodafane Arena Stadı'nı dolduran BB Erzurumspor ve Gümüşhanespor taraftarlarına, takımlarını maç boyunca dostane bir havada centilmence destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Bize bu sevinci, bu onuru, bu mutluluğu yaşatanlara, BB Erzurumspor'un Onursal Başkanı sayın Mehmet Sekmen'in şahsında tüm Erzurumlulara teşekkür ediyor, bu ve benzeri başarıların sürekli olması dileği ile selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25