• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Yakutiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Biliz'den Yazılı Açıklama

Yakutiye Belediyesi  Basın Yayın ve Halkla  İlişkiler Müdürü Kenan Biliz'den Yazılı Açıklama
Yakutiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Biliz'den Yazılı Açıklama: "İftiracılar, İftiralarının Altında Kalacaktır"

Yakutiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Kenan Biliz, kendisi ve ilişkilendirildiği bir gazeteci hakkında ortaya atılan iftira kampanyasıyla ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulundu.

Kenan Biliz, "kamuoyuna saygı ve üzüntüyle bildiriyorum" başlıklı açıklamasında, "kamuoyu ve halk nezdinde kimlikleri, kişilikleriyle matuf şahıslarca yönetilen iki aynı internet sitesinde, bir iftiracı tarafından ortaya atılan akıl almaz iftiralarını gerçekmiş gibi sunarak şahsım ve kurumumla ilgili kampanya yürütmektedirler.

Kamuoyunca kimlikleri, yargılandıkları davalar, telefon konuşma kayıtları (tapeler)den ortaya dökülen ve tariflerine hacet olmayan şahısların biri, Belediyemiz tarafından işletmeye verilen İstanbul Kapı işletmecisiyle sözde reportaj yapmış, diğer iki şahıs ise bu reportajı gerçeğin beyanıymışçasına sayfalarında adeta dışarı taşar boyutta yayınlayarak şahsım ve kurumum üzerinde ağır, çirkin bir iftira kampanyasına dönüştürmüşlerdir.

Değerli kamuoyuna saygıyla sunarak ifade etmek istiyorum; bu güne kadar yürüttüğüm görevim sırasınca yayın anlayışları insanlara iftira atmak olan, insanları mesnetsiz biçimde karalamak olan, gazetecilik ilke ve değerleriyle örtüşmeyen yayın yapan bu siteler ve yayıncılarına bugüne kadar boyun eğmediğim gibi, bundan böyle de eğmeyeceğimi ilan etmek isterim.

Bu şahıslar tarafından yayınlanan İstanbul Kapı İşletmecisi Selahattin Dumanay isimli şahıs ve oğlu tarafından atılan iftiralar, bu iftiraları yayınlayan internet siteleri ve sahipleriyle ilgili olarak yasal yollara baş vurmuş bulunmaktayım. İftira sahipleri iftiralarının altında boğulacaklar ve yine bu çirkinliklerin hesabı yasalar çerçevesinde sahiplerinden sorulacaktır.

  • Yorumlar 2
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25