• BIST 9572.07
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Yeni Sezon Erkek Gömlek Modelleri

Yeni Sezon Erkek Gömlek Modelleri
Yeni Sezon Erkek Gömlek Modelleri

Erkek giyiminde şıklık ve iddialı görünüm kadın kadar önem taşır. İşte bu şıklığın ve cesur görünümün tamamlayıcı ise gömlektir. Özellikle takım olarak klasik giyimde en belirleyici unsur gömlek olduğu için seçiminde her zaman dikkat edilmesi gerekir. Her mevsim giyilebilen ve kombinlerin en büyük tamamlayıcısı olan erkek gömlek modelleri takımla tamamlanıldığında kendini daha fazla gösterecektir. Tabi spor giyimde de farklı stillerde tercih edilebilir. Her sezon farklı modellerle erkekleri karşılayan gömlekler bu sezonda da özellikle farklı tasarım ve renklerle sunuluyor.

2015-2016 Kış Sezonu Gömlek Modelleri

Yeni kış sezonunun gelmesiyle beraber hareketlilik kazanan giyimlerden birisi de gömlekler. Özellikle farklı tasarımların ve yaratıcı kesimlerin hakim olacağı bu sezonda en fazla dikkat çeken kriterlerden birisi de renkler. Erkek giyiminde önceleri bu kadar yaygın olmayan fuşya, sarı, yeşil, mor ve hatta pembe renkler bu sezonda erkek gömleklerine yansıyor. Ancak renklerin kış sezonu bakımından en fazla bej, bordo, kahve, siyah ve daha koyu tonlarda yoğunluk göstereceği söylenebilir.

Erkek Gömlek Seçimi

Öncelikle erkek gömlek seçiminde vücut tipleri ve kendilerini dışarıya nasıl göstermek istedikleri büyük rol oynar. Aslında her ne kadar basitmiş gibi alınsa da kombin ve kusursuz görünümde ten rengi, saç, boy ve buna benzer birçok özellik önem taşımakta.

Örneğin: Uzun boylu erkeklerin daha çok açık renkleri tercih etmeleri uygun bir seçim olur. Ancak kısa boylu ise tek renklerin yerine çizgili ve küçük desenliler daha uygun olacaktır. Sizde yeni sezonun gömlek modellerine göz atmak istiyorsanız Wessi markasının farklılığını http://www.wessi.com/erkek-gomlek sitesi üzerinden yaşayabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25