• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • Erzurum 2 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU: DEVLETİMİZ HINIS HALKININ YANINDA

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU: DEVLETİMİZ HINIS HALKININ YANINDA
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Hınıs ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Hınıs İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, Hınıs esnafını da ziyaret edip hem sohbet etti hem de sıkıntılarını dinledi. Hınıs İlçe Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Taşkesenlioğlu, yatan hastalarla sohbet edip istek ve şikayetlerini dinleyip acil şifalar diledi. Başhekimle görüşen Taşkesenlioğlu, hastane hakkında bilgi alarak, branş alanında doktorların hemşirelerin altyapısının eksikliği ve hastanenin altıdan geçen kanal hakkında görüşüldü. Hınıs ilçesinin altyapı çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.

Hınıs'ın kanaat önderleriyle bir araya gelen,  Zehra Taşkesenlioğlu, seçim beyannamesini ve 1 Kasım Seçimlerinin önemini anlattı. Yaptığı konuşmada son aylardaki terör saldırıları sonucu büyük acılar yaşandığını belirten Taşkesenlioğlu,  söz konusu terör hareketlerinin 7 Haziran seçimlerinin sabote etmek için iç ve dış oluşumların ortaklığı ile gerçekleştirildiğini söyledi. AK Parti iktidarının başlattığı Barış süreci ile sağlanan huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik yapılan hain saldırılardaki tek amacın hızlı bir büyüme sürecine giren Türkiye'nin bu hızını kesmeye yönelik olduğunu ifade eden Taşkesenlioğlu "Bu açıdan 1 Kasım seçimleri ülkemiz, milletimiz için oldukça önem taşımaktadır. Halkımızın güven içinde oylarını kullanmaları için Devletimizin güvenlik güçleri gerekli önlemleri almaktadır. Hiç bir vatandaşımız Terör örgütünün maşası olamaz. Sizlere düşen görev hiç bir korku yaşamadan özgür iradenizle oyunuzu kullanmaya gitmenizdir. İnşallah 1 Kasım sonrasında daha güçlü bir Türkiye ile annelerimiz ağlamayacak, halkımız huzur içinde yaşayacak" diye konuştu

Toplantıda Hınıs ve Tekman’nın ortak meselesi olan su sorununun çözüme kavuşturulması için yapılması gerekenler ele alınırken, bu konuda ilgili birimlerin bilgilendirileceğini söyleyen Taşkesenlioğlu, "Birik ve beraberlik içinde her türlü sorunun çözüme kavuşturulur" dedi.

Hınıs İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından ev ziyaretleri de gerçekleştiren Taşkesenlioğlu,  "Benim tek amacım Allah'ın rızasını kazanmak ve Allah yolunda ilerleyenlerle iş yapmak ve Erzurum ve ilçelerine gerekli yatırım yapılmasını sağlamak. İnşallah 1 Kasım seçimleri sonrası Hınıs'ta Kadın Derneği kurulması için gerekli çalışmayı başlatacağız" diyerek Hınıs gezisini tamamladı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25