• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU “İNANÇ BİRLİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZDİR”

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU “İNANÇ BİRLİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZDİR”
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu 1 Kasım’da Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Güney İlçesi’ndeki görevli Müftü ve Din görevlileriyle bir araya geldi. Taşkesenlioğlu burada yaptığı konuşmada inanç birliğine vurgu yaptı.

Yakutiye İlçesi Terminal Mahallesi’nde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak destek istedi, seçim beyannamesini anlattı.

1 Kasım’a çok kısa bir zaman kaldığını belirten Taşkesenlioğlu  ''Bir çok semtte, ev ve esnaf ziyaretleri yapıyoruz. İyi bir çalışma hazırlığı geçiriyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel. Herkes istikrar ve huzurun devam etmesini istiyor. Vatandaşlarımız istikrar ve huzurun ancak AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini biliyor.  Bu bizi çok memnun ediyor. Bir önceki seçimde kararsız olanların şu anda kararını verdiklerini görüyoruz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun seçim beyannamesini açıkladıktan sonra vatandaşlarımız büyük bir gönüllülük ve destekle bizi destekleyeceğini ifade ediyorlar. Görüştüğümüz vatandaşlarımızın genelinin bu tür güzel ve destek dolu mesajları ise gücümüze güç katıyor” diyerek değerlendirme yaptı.

MÜFTÜ VE DİN GÖREVLİLERİYLE TOPLANTI YAPTI

Merkez Yakutiye İlçesi’ndeki mahalle ve ev gezilerinin ardından Güney İlçelerinde ki görevli Müftü ve Din görevlileriyle toplantı yapan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ilçelerdeki dini eğitim ve camii görevlilerinin sıkıntıları ile ilgili bilgi aldı. Ülke bütünlüğü ve teröre karşı birlikte mücadelede inanç birliğinin önemine değinen Taşkesenlioğlu, “Biz Türk ve Kürt olarak aynı kıbleye yöneliyoruz, bu inancımız asırlardır bizi biz yapan en en önemli özelliğimizdir. Mabetlerimizde tek bir saf tutarak, yan yana rabbimize secde ediyorsak, bu elbette ki kardeşliğimizin göstergesidir. Bu nedenle bizim kardeşliğimizi bozmak isteyen iç ve dış kaynaklı bölücülere karşı omuz omuza mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Yapılan toplantının ardından Müceldili Konağı’na geçen Milletvekili Taşkesenlioğlu, Türk Dil Kurumu Başkanı, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Prof. Dr. Cengiz Alyılmaz ile Erzurum'un tarihi ve kültürel kodları üzerine sohbete katıldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25