• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Zehra Taşkesenlioğlu, Küme Evler’de Bayanlarla Bir Araya Geldi

Zehra Taşkesenlioğlu, Küme Evler’de Bayanlarla Bir Araya Geldi
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Zehra Taşkesenlioğlu ve Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a yoğun ilgi gösterildi.

Palandöken Belediyesinin Yunus Emre Mahallesi üç küme evler bölgesin de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Taziye evinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Zehra Taşkesenlioğlu ve Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a yoğun ilgi gösterildi.Akşam saatlerinde semtin bayanlarla yapılan özel toplantıda konuşan Ak Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Zehra Taşkesenlioğlu,“Kadınlarımızın toplumumuzdaki artan yeri ve değeri ile birlikte siz kadınlarımıza ve milletimize hizmetkâr olmak için üzerimize milletin vekili olma sorumluluğunu alarak elimizi taşın altına koyduk. Milletimizin birlik, kardeşlik ve istikrar’a tekrar ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 7 Hazirandan sonra milletimizin içine çekilmeye çalışıldığı zor durumları düzeltmek adına mahallelerimizdeki bayanlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülkemiz, milletimiz ve İslam coğrafyası için hayırlı sonuçlar getirsin” dedi.

KADINLARA YÖNELİK POZİTİF AYRIMCILIK YAPTI

KMilletvekili ve adayı Taşkesenlioğlu, AK Parti hükümetlerinin kadınlara yönelik yaptığı pozitif ayrımcılıktan bahsetti. Kadınlara yönelik yapılan düzenlemeleri dile getiren Taşkesenlioğlu,“Kadın ve erkeklerin eşit haklara sahip olduğunu anayasal hükme dönüştürdük. BM nezdinde, ‘İnsan Ticaretinin Özellikle Kadın ve Çocuk Ticaretinin Önlenmesine, Durdurulmasına ve Cezalandırılmasına İlişkin Protokol’ü onayladık. İş Kanununda yaptığımız değişiklikle kadınlar lehine hükümler getirilmesini sağladık. Kadın -Erkek Eşitliği Komisyonunu kurduk. Ceza kanunlarında kadın haklarını güçlendirici değişiklikler yapıldı. AK Parti olarak iktidarlarımız döneminde kadınlarımıza hak ettikleri değeri verdik ve ülkemizin gelişme sürecinde rollerini güçlendirdik. Kadınlarımıza yönelik birçok reformu bu dönemde gerçekleştirdik. Öncelikle kadınlarımız için pozitif ayrımcılık sağlanmasını anayasal güvenceye kavuşturduk. Sosyal yardım programlarını çeşitlendirdik; engelli ve yaşlılar, eşi vefat etmiş kadınlar, muhtaç asker ailelerine yönelik düzenli sosyal yardım programları uygulamayı başlattık” dedi.Taşkesenlioğlu’na programda İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokce ve yönetimi eşlik etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25