• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

GAZETECİ YAZAR FİKRET DADAŞ YAZDI: 'PLAY OF'TA CİDDİYET ve CİDDİ DESTEK ŞART ..'

GAZETECİ YAZAR FİKRET DADAŞ YAZDI: 'PLAY OF'TA CİDDİYET ve CİDDİ DESTEK ŞART ..'
Gazeteci Yazar Fikret Dadaş BB Erzurumspor'un Play Of''ta ki mücadelesine desteği yazdı...İşte o yazı...

PLAY OF'TA CİDDİYET ve CİDDİ DESTEK ŞART ..

Erzurumspor as futbolcularını  kenarda tutarak , Play of ‘un ilk maçı için yedekleriyle çıktığı Denizlispor maçında , yedek oyuncuların bir çoğu kendini gösteremedi. Oysa verilmiş bir fırsattı. Herkes o nerde bu nerde derken hepsini sahada izledik. Ama Erzurumspor’un A takımı hafta yı dinlenerek geçirmiş oldu.

Herkes Erzurumspor’u eleştiriyor ama şu anda Play of a kalan takımların hepsi Erzurumspor’dan çekiniyorlar. Bu net. Bunu yazıyorum ama ,  “takım yatarak kazanır “‘ anlamı çıkmasın .

Gelinen noktada, herkesin görevi şu anda Erzurumspor’u desteklemektir.  Herkes kenetlenmeli ve inancını kaybeden takımın ardında kale gibi olmalıdır.  Play of maçlarının tamamını kesinlikle beklemek lazım.  

İlk iki maç Erzurumspor için çok çok önemli. Maçlarda, maç sırasında skor ne olursa olsun, sesler kesilinceye kadar takım desteklenmeli.  Bence futbolcular ellerinden geleni yapar ama, işi bitirecek olan taraftardır.

Taraftar destek yaparken, takım aleyhine, rakip takım aleyhine en küçük bir taşkınlık yapmamalı. Takım ceza yememeli..!

Bursaspor  taraftarı örnek oldu. Takımları ligden düşse bile; sınırsız destek veren bir taraftar olarak gönüllere nakış işlediler! Takımları düştü ama, bağırlarına bastılar. Ya Erzurumspor’da taraftarım diye stada girenlere bakınız, en küçük bir top kaybında  ana-avrat dümdüz.. Futbolcunun motivasyonu sıfır. Ankaragücü maçında, “ yönetim istifa “ diyenler şimdi ne yaptıklarını daha iyi anlayacaklardır.

Erzurumspor nasıl başarılı olur? Erzurumspor savunmada gedik vermedikten sonra maçlarda başarılı olur. Gol ararken de pozisyonların harcanmaması, egoist davranılmaması , her futbolcunun oyunun ciddiyetine vakıf olarak 2 kişilik oynaması ile bu işi götürürler.

Muzaffer Bilazer’i küçümsemeyin, bugün geminin dümeninde  ve başarısı için hepimizden fazla mesai harcamakta, uykusundan fedakarlık etmekte. Emekleri için kutlamak lazım. 

Play of dönemi geldi . Aleyhte olanı susturun. Yönetim- Futbolcular-Teknik heyet ve taraftarlar el-ele gönül-gönüle vererek bu  virajları alacaktır.  İnanan kaybetmez. Yolunuz açık olsun. Erzurum evlatları  takımın ardında.

Sayın Yönetime ricam, Erzurumspor’da Başkanlık yapmış geçmiş dönemdeki Başkanları da ilk maça  davet etsinler, tribünde yerlerini alsınlar. Ele aleme bir  birlik görüntüsü versinler

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25