• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ‘Erzurum Ovası Güreş şenliklerini başlatacağız’

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ‘Erzurum Ovası Güreş şenliklerini başlatacağız’
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurumolay Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Esat Bindesen ile görüşen Başkan Mahmut Uçar, görev süresince yaptığı hizmetleri ve yapacaklarını anlattı.

Pandemi dolaysıyla ara verdikleri Erzurum Ovası Güreş Şenlikleri ile birincisini yaptıkları Rahvan At yarışlarının ikincisini yapacaklarını söyledi.

Rahvan At yarışlarını geleneksel hale getirdiklerini, Erzurum Ovası Güreş şenliklerini da geleneksel hale getireceklerinin altını çizen Uçar, Erzurum Ovası Güreş Şenliklerini 14 Ağustos tarihinde, Rahvan At yarışlarını da Eylül Ayı içerisinde yapacaklarını bildirdi.

 

Herkesin Belediye Başkanıyım

 

Başkan Mahmut Uçar, Ak Parti’den Yakutiye Belediye Başkan adayı olduğunu ve seçildiğini, siyasete girmesinde de her zaman kendisine örnek aldığı ve halk için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu için tercih yaptığını dile getirdi.

Dr. Uçar, seçimi kazandıktan sonra parti rozetini bir kenara koyarak Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye başladığına işaret etti.

Uçar, şöyle konuştu:

‘Şu kesimden, şu köyden, şu mahalleden daha fazla oy aldık, buralara daha fazla hizmet edelim’  anlayışı içerisinde olmadık, olmayız da. Hizmetlerimiz ihtiyaçların belirlenmesi noktasında her kesime ulaşmaya çalışıyoruz.

Biz ilçe Belediyesiyiz. Bizim imkanlarımız bellidir. Bizim mega projelerimiz yok. Ama biz ilçemizin temizliğini yaparız. Asfaltını dökeriz, Yeşil alanlar oluştururuz. Parklar yaparız, kaldırımlar yaparız, Sosyal Belediyeciliği ön plana çıkarırız, ihtiyaç sahiplerine ulaşırız.

Büyük projeleri Büyükşehir Belediyemiz zaten yapıyor. Bizde elimizden gelen desteğimizi Büyükşehir ile paylaşırız.

Zaten Alt belediyelerin görev alanları, yapabilecekleri de bellidir’

 

Sürekli Vatandaşlarımızla birlikteyiz

 

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, vatandaşlarla iç içe olmayı sevdiğini, her kesimle görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

Belediyedeki ilerini tamamladıktan sonra kalan vaktini mahalle olan köylere, mahallelere giderek vatandaşlarla konuştuğunu, onların sorunlarını dinlediklerini, muhtarlarla sürekli bir istişare içerisinde olduklarını, öğrenci, veli ve daha birçok kesimle bir araya geldiklerini anlattı.

Başkan Uçar, Sıfır atıkta tüm şartları yerine getirdiklerini, Doğu Anadolu Bölgesi’nde sıfır atık belgesi alan ilk belediye olduklarını belirtti.

Başkan Uçar, ‘Türkiye’de toplam 1361 belediyeden 71 belediye sıfır atık belgesi kazanmış oldu. Yakutiye Belediyesi Doğuanadolu’da tek belediye oldu’ dedi

Başkan Uçar, Erzurum Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esat Bindesen’e Yakutiye Belediyesi’nin bir çalışması olan Erzurum’un Sur içi bir haritasını da hediye etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25