• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

A.Ü ERZURUM TANITIM GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI

A.Ü ERZURUM TANITIM GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI
Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfınca (ESAV) bu yıl 7.’si düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

17-19 Ekim tarihleri arasında Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde devam edecek olan Erzurum Tanıtım Günlerinde Atatürk Üniversitesi de çeşitli birimleriyle yerini aldı.

Erzurumlu TRT Sanatçısı Yavuz Değirmenci’nin sunuculuğunu yaptığı açılış törenine, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yanı sıra, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur ile Erzurum ilçe belediye başkanları, mülki ve idari amirler, vakıf, dernek, STK yöneticileri ile basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzurum’u Başkent’te yaşatmak amacıyla düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri, kentin sosyal ve kültürel hayatını Ankara’daki Erzurumlular ile buluşturdu.

Erzurum Tanıtım Günlerinde, Açıköğretim Fakültesi, Halıcılık Eğitim Merkezi, Yayınevi Koordinatörlüğü ile Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin yer aldığı stantlar büyük ilgi gördü. Atatürk Üniversitesi tarafından kurulan stantlar aracılığı ile ziyarete gelen misafirlere çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan çalışmaların yer aldığı tanıtım filmlerini izleyen ziyaretçiler aynı zamanda stant yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Atatürk Üniversitesi stantlarını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Çomaklı, burada Ankara’dan ve çeşitli illerden gelen Erzurumlularla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ayrıca Rektör Çomaklı, Kurumsal İletişim Direktörlüğü (KİD) tarafından hazırlanan Yeni Nesil Üniversite kartpostalını imzalayarak konuklarına armağan etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25