• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Ali Korkut, gündüz merkezde, gece köylerde çalışıyor "Yüzde 90 garanti, yüzde yüze çalışıyorum"

Ali Korkut, gündüz merkezde, gece köylerde çalışıyor "Yüzde 90 garanti, yüzde yüze çalışıyorum"
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, gündüz merkezde çalışma yaparken, akşam saatlerinde ise köy / mahallelere gidiyor.

"24 saat çalışsak azdır" diyen Ali Korkut, "her bir ferdi, her kapıyı çalmak, insanımıza Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlatmak için gece gündüz demeden çalışmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizi engellemeye çalışan güçlere inat, içerideki AB lobisine inat durmak yok" dedi.

Erzurum'da seçimlerin en renkli siması olarak görülen ve halktaki karşılığıyla dikkat çeken Yakutiye Belediye Başkanının hızına kimse yetişemiyor. Merkezdeki 8 mahalleyi kapı kapı çalarak gezen Ali Korkut, yine gün içerisinde esnaf ve sanatkarları da ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlatıyor. Başkan Korkut, akşam saatlerinde ise köylere sefere çıkıyor. Günü üç ayrı çalışma dilimine ayırdığını ifade eden Ali Korkut, "Sabah saatlerinde başlıyoruz çalışmaya, biliyoruz ki vakit dar, çalacak kapı çok. Merkez mahallerimizde çalışma yapıyorum. Sonra değişik esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın kapılarını çalıyoruz. Bir yandan dertleşirken, diğer yandan ülkenin önünü açacak Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyorum. Yetiyor mu? Elbette hayır.

Akşam şehir merkezinde mesai bitiyor, köy/mahallelerimizde başlıyor. Bizde akşam direksiyonu köylerimize kırıyoruz. Köy köy geziyorum. Bu köy odası benim, şu köy kahvesi senin demeden geziyoruz. İnsanımızla bir araya geliyoruz, dertlerini, isteklerini dinliyorum. Ben onlara, onlar bana Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlatıyoruz. Köylerimizde yüksek sonuçlar çıkacağından eminim, ancak ben muhtarlarımızdan, ileri gelenlerden yüzde yüzlük sonuç istiyorum. Fireye tahammülümüz yok. Herkes mutlaka oyunu kullanmalı, bunun önemini anlatıyoruz. Şükür bizim köylümüzün feraseti yüksek, bizden daha iyi görüyorlar. Eskiler 'ariflik' derdi, işte köy/mahallerimizde bunu fazlasıyla görebilirsiniz. Dışarıda Almanya'nın, Fransa'nın, Hollanda'nın, içeride AB lobisi ve FETÖ terör örgütünün neler yaptığını, ne ihanetler içerisinde olduklarını değerlendiriyoruz. İnşallah yüzde yüzlük sonuçlarla yüzümüz gülecek. 36 köy/mahallemiz var. Yarısını gezdim, inşallah her köy/mahallede insanımızla birlikte olacağız. Sandıkta ülkemizi yarınlara taşıyacak sonuçlara ulaşacağız" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25