• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Azerbaycan'dan KGK Genel Başkanı Dim'e büyük onur

Azerbaycan'dan KGK Genel Başkanı Dim'e büyük onur
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), kardeş Azerbaycan’ın haklı tezlerinin anlatılması için ikinci kez 15 yabancı gazeteciyle Bakü'de.

Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim'e Azerbaycan’a destekleri anısına şükran plaketi takdim etti.

Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim, Dış Medya Meclisi Başkanımız Elşad Eyvazlı ve Genel Sekreter Yardımcımız Aynur Tattersall ile 15 yabancı gazeteciden oluşan KGK heyeti, Azerbaycan’ın haklı tezlerinin anlatılması için ikinci kez Bakü'de temaslarına başladı. 26 Şubat 1992 tarihinde gerçekleşen Hocalı Katliamı'nın yıldönümünde gerçekleşen ziyarette bu vahşi katliam ile Azerbaycan'ın haklı Dağlık Karabağ mücadelesini yabancı gazetecilere yerinde aktarmayı hedefleyen konseyimizin Bakü'deki ilk durağı Azerbaycan Milli Meclisi oldu. Heyetimiz, Milli Meclis Başkan Vekili Tahir Mirkişili ve bazı milletvekilleri tarafından öğle yemeğinde ağırlandı. Toplantıda yabancı gazetecilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Mirkişili’ye Dim KGK anı şildi, Tattersall ise Küresel Medya Dergisi takdim etti.

MURADOV'DAN DİM'E ŞÜKRAN PLAKETİ

KGK heyetinin ikinci durağı Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov oldu. Muradov, Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim'e Azerbaycan’a destekleri anısına şükran plaketi takdim etti. Tesadüfen doğum gününde bu anlamlı plaketi alan Dim "Aldığım en anlamlı doğum günü hediyesi. Her daim destekçisi olduğumuz Can Azerbaycan’ın Diaspora Bakanı Fuad Muradov’un takdim ettiği şükran plaketi büyük onur" dedi.
Eyvazlı ve Tattersall, Muradov'a KGK anı şildi ve Küresel Medya Dergisi takdim ettiler.
Aynı zamanda Bakü Parlamento Jurnalistleri Birliği Başkanı olan Elşad Eyvazlı ve Azerbaycanlı gazeteciler, doğum günü 25 Şubat olan genel başkanımız Dim'e Bakü'de sürpriz doğum günü pastası da kestiler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25