• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 21 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

BAŞKAN KARATAŞ UZUNDERE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN KARATAŞ UZUNDERE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ Uzundere ilçesine giderek bazı incelemelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ  Uzundere ilçesine giderek , maske takma ve sosyal mesafe kuralları uygulanarak Uzundere belediyesinin çalışmalarını MHP Uzundere ilçe başkanı Ahmet ER, Uzundere belediye başkanı Hilmi AKTOPRAK’ la  yerinde inceleyip, Üretken Belediyecilik adına yapılan üzüm, dut ve ceviz bahçesi çalışmalarını, Rafting parkurunu, Bisiklet Yolu ve 3 km’lik ilçe girişi peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını, Şelale ve Yedigöller de yapılan turistik tesisler ile Bungalov evleri, Dere ıslah çalışmalarını yerinde tek tek gezerek çalışmalar hakkında Uzundere belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ tan bilgi aldı.

Başkan KARATAŞ  burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi,

‘’ Kovit-19 salgını sebebiyle Belki yüz yüze birlikte olamadık, fiziki olarak kucaklaşamadık fakat devamlı olarak  ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla telekonferans görüşmesi yaparak Erzurum ve ilçelerimiz hakkında bu süreçte yapılan ve yapılması gerekenler konusunda müzakereler ederek tüm vatandaşlarımızın sorunları ile yakinen ilgilendik.

Bu pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe kurallarına uyarak partimizin il ve ilçe teşkilatlarını  açık  bulundurarak  hem rutin parti çalışmalarına devam edip, hem de vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık.

Bu günde Uzundere ilçemize gelerek belediyemizin çalışmaları hakkında yerinde incelemelerde bulunarak, yapılan işler ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aldık. Yapılacak projeleri de tamamlayarak Milliyetçi Hareket Partisinin belediyecilik vizyonu ile vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunacağız.

Yapmış olduğu bu çalışmalarından dolayıda belediye başkanımız Hilmi Aktoprak beye teşekkür eder bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilerim.

İnşallah bu pandemi sürecini, alınan tedbirleri uygulayıp, sosyal  mesafe  kurallarına uyarak kısa sürede atlatacağız ve tekrar fiziki olarak kucaklaşacağımız  o eski günlere dönmemiz inşallah çok yakındır.

Kovit-19 salgını sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Yüce ALLAH’tan rahmet,  halen tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim.’’ dedi

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25