• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

BAŞKAN SEKMEN: “MUHTARLARIMIZ BİZİM HER DAİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

BAŞKAN SEKMEN: “MUHTARLARIMIZ BİZİM HER DAİM ÖNCELİĞİMİZDİR”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlçelerimiz, sürekli iletişim halinde olduğumuz muhtarlarımızın ilgisi ve desteğiyle güzel kalmaya devam edecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in muhtarlarla yaptığı istişare toplantıları son sürat devam ediyor. İlçelere yönelik olarak gerçekleştirdiği her ziyarette muhtarlarla bir araya gelen Başkan Sekmen, temasları kapsamında merkez ilçelerin muhtarlarıyla da buluşuyor. Erzurum’un merkez ilçelerinde görev yapan mahallelerin muhtarlarını Büyükşehir Belediyesi’nde konuk eden Sekmen, hem bir durum değerlendirmesi yaptı, hem de yeni sezonun hizmet ve yatırım planlarından bahsetti. Mahalle muhtarlarını büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Sekmen, görüş, öneri ve talepleri ise anında kayda geçti.

“MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

İstişare toplantısında konuşan Başkan Mehmet Sekmen, yerel yönetim mekanizmasının en önemli unsurlarından birisinin muhtarlar olduğunu belirterek, “Bizler halka yerinden hizmet esası üzerine kurulu bulunan yerel yönetim sistemini ifade ediyoruz. Kuşkusuz bu sistem içerisinde en büyük paydaşımızı da muhtarlarımız oluşturuyor. Ve biz biliyoruz ki; muhtarlarımızla sürekli temas ve irtibat halinde olmak demek; hem kazan kazanmak, hem de verimli ve sürdürülebilir hizmetler üretmek anlamına geliyor. Bu sebeple muhtarlarımızla sürekli işbirliği içerisinde kalmayı, en öncelikli görevlerimizden birisi olarak kabul ediyoruz” diye konuştu.

ERZURUM’U DOLU DOLU BİR SEZON BEKLİYOR

Muhtarlarla altyapı yatırımlarından ulaşım ağlarına, çevre düzenleme çalışmalarından eğitim, kültür, sanat ve spor etkinliklerine varıncaya kadar birçok konuda müzakerelerde bulunan Başkan Sekmen, yeni hizmet sezonuna dair ipuçları vermeyi de ihmal etmedi. Sekmen, mahalle muhtarlarının dile getirdiği beklenti, görüş ve öneriler doğrultusunda hazırlayacakları yol haritası ile bu yılı da dolu dolu geçireceklerini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25