• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

ERZURUM TARIM VE HAYVANCILIK FUARLARI 2. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

ERZURUM TARIM VE HAYVANCILIK FUARLARI 2. KEZ KAPILARINI AÇIYOR
DOĞU ANADOLU ERZURUM 2.HAYVANCILIK, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Süt Endüstrisi, Yem Endüstrisi Fuarı 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Tüyap Erzurum - Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğü ve KOSGEB’in değerli destekleri beraberinde Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliği ile hazırlanan; DOĞU ANADOLU ERZURUM 2.TARIM, Tarımsal Mekanizasyon, Tarla Teknolojileri Fuarı ve DOĞU ANADOLU ERZURUM 2.HAYVANCILIK, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Süt Endüstrisi, Yem Endüstrisi Fuarı 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Tüyap Erzurum - Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Yurtiçi ve Yurtdışından Ziyaretçi Akını

Bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına olumlu katkılar sağlayan ticari fuarlara ev sahipliği yapan Tüyap Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde geçtiğimiz yıl 100’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla hazırlanan ve 30 bini aşkın ilgili tarafından ziyaret edilen Fuarlar, tarım ve hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duyulan tarımsal mekanizasyon, hayvansal üretim, su ve sulama teknolojilerindeki yeniliklerin, makine ve malzemelerin topluca tanıtıldığı bir platform olacaktır.

Başta Erzurum olmak üzere, ülkenin dört bir yanından gelecek olan ziyaretçiler sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri inceleme imkanı bulurken yeni iş bağlantılarına da imza atılacaktır. Fuarlar kapsamında Tüyap Yurtdışı Bölge Ofisleri’nin çalışmaları sonucu gerçekleştirilen pazarlama faaliyetleri ile Azerbaycan, Gürcistan, İran’dan düzenlenecek alım heyetlerine ev sahipliği yapılacak,  ayrıca İran Konsolosluğu ve Erzurum Ticaret Borsası’nın destekleri ile gelecek olan yabancı alım heyetleri fuarda ağırlanacak, katılımcı firmalar ile görüşme ortamı hazırlanacaktır.

 

Buzağı Güzellik Yarışması

 

Tüyap Erzurum ve Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği, T.C. Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile bu sene ilk kez düzenlenecek olan “Buzağı Güzellik Yarışması” için 2019 yılında dünyaya gelen "simental" ve "montofon" ırkından buzağılar yarışma için hazırlanacak,  fuarın ilk günü saat 10.00’da başlayacak olan yarışmada açılış töreninin akabinde dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecektir.

 

 

 

Eski Tarım Aletleri Sergisi

 

Tüyap Doğu Anadolu Erzurum 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarları 1960, 1970 ve 1980’li yıllardan kalan insan ve hayvan gücü ile çalışan tarım aletleri sergisine ev sahipliği yapacaktır. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde muhafaza edilen, çoğu artık kullanılmayan alet ve makinelerden oluşan sergi, fuar süresince ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır.

 

Ziyaret Saatleri

 

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 18-21 Eylül 2019 tarihleri arasında 10.00-19.00, son gün ise - 22 Eylül Pazar - saat 18.00’e kadar ziyarete açık olacaktır. Fuarlarla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için www.erzurumtarimvehayvancilikfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Fuar Açılış Programı

 

Tarih / Saat:

 

18Eylül 2019 / 13.00  

Tüyap Erzurum- Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi

 

Program

 

  • Saat 13.00 – 14.00 Açılış Konuşmaları
  • Saat 14.00  Fuar gezisi
  • Buzağı Güzellik Yarışması Ödül Töreni
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25