• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Güvenlik korucularından Barış Pınarı harekatına destek açıklaması

Güvenlik korucularından Barış Pınarı harekatına destek açıklaması
Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Yunus Özkan, Erzurum Güvenlik Korucuları olarak her zaman olduğu gibi bugün de tüm terör örgütlerine karşı mücadeleye devam ettiklerini söyledi.

Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek, terör koridorunu barış koridoruna çevirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye milli ordusu ile birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekâtı devam ettiğini dile getiren Özkan, “Erzurum Güvenlik Korucuları olarak her zaman olduğu gibi bugün de tüm terör örgütlerine karşı mücadeleye devam ediyoruz. Bu mücadelede 1800 şehit vermiş bir o kadarda gazi vermiş bir camiayız. Bugünde sınırlarımızda tehdit oluşturan bu eli kanlı terör örgütleri ile mücadele etmeye, gerektiğinde şehit ve gazi olmaya, bütün arkadaşlarımızla gönüllü olarak hazırız” dedi.
“Barış Pınarı harekatının başlaması ile ABD ve Avrupa ülkelerinden yapılan, “Türkler Kürtlere Karşı Savaşıyor” açıklamaları yalandır, iftiradır, karalama kampanyasıdır” diyen Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Yunus Özkan, şunları kaydetti; “Burada hedefimiz ülkemize karşı tehdit oluşturan PKK terör örgütünün Suriye’nin kuzeyindeki unsurları olan terör örgütleridir.
Biz Türkler, biz Kürtler yüzyıllardır kardeşçe yaşıyoruz ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.
Erzurum ilinin güvenlik korucuları olarak Ordumuzun her daim yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Barış Pınarı Harekâtında şanlı ordumuzu sonuna kadar destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25