• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Hedef Koleji #EvdeKal Diyor

Hedef Koleji #EvdeKal Diyor
Okullarda eğitime ara verilmesiyle birlikte canlı derslere başlayarak uzaktan eğitimi sürdüren Hedef Koleji öğrencilerinin moral ve motivasyonuna tam destek vermek için elinden geleni yapıyor.

Final Kurumlarının yeni nesil markası Erzurum Hedef Koleji Aziziye Kampüsü öğretmenleri hem öğrencilerine moral vermek hem de özlem gidermek için bir video projesi hazırladı. Okul idarecileri okuldan, öğretmenler evlerinden samimi dilekleriyle öğrencilerine #evdekal diyerek seslendi.

Bu süreçte öğrencilerini yalnız bırakmayarak canlı derslerinin yanı sıra rehberlik saatlerini de online olarak sürdüren hedef koleji öğretmenlerinin tek isteği öğrencilerini tekrar okul sıralarında görebilmek; bunun için “sen #evdekal bu günler çabuk geçsin ve geride kalsın” diyorlar.

Kurum öğretmenlerinin hazırladığı videoda; bir ingilizce öğretmeninin okul zilini dinleterek "bu sesi özlediniz mi?" dediği; bir matematik öğretmeninin okulun boş koridor ve sıralarını gösterek "sizleri burada göreceğimiz günleri bekliyoruz" dediği; din kültürü öğretmeninin bir hadisi şerif ile evde kalın dediği; türkçe öğretmeni kitap okuyun, resim öğretmeni yeni ürünler üretin, müzik öğretmeni müzikle kalın, bilgisayar öğretmeni teknoloji sizi bize bizi size getirir dediği mesajları iletildi.
Öğrencilerine özlemlerini ve #evdekal mesajlarını ileten öğretmenler hazırladıkları bu videoyu okul sosyal medya hesaplarında paylaştı. Video daha ilk günden büyük ilgi topladı.

Okul müdürü Zeki YILDIZ bu süreçle ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

"Zorlu bir süreç geçiriyoruz. Biz kurum olarak tüm deneyim ve tecrübemizin bir sonucu olarak ilk haftadan itibaren perculus uzaktan eğitim sistemi ile hem öğrencilerimizin hem öğretmenlerimizin güvenli bir şekilde evlerinden canlı dersler yapabilmesini sağladık. Bu süreçte öğrencilerimiz hem akademik derslerini hem tasarı beceri derslerini ayrıca rehbelik saatlerini öğretmenlerimiz eşliğinde sürdürdü ve sürdürmeye devam edecekler. Sınava hazırlanmakta olan 8. sınıf öğrencilerimizin canlı dersleriyle ders konuları işlenirken deneme sınavları da online olarak yapılıyor.
Kurum öğretmenlerimiz evlerinde ama mesaimiz mekânlardan bağımsız, anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizle yüz yüze canlı online derslerimizi ve online deneme sınavlarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte öğretmenlerimizin fedakârlığı velilerimizin desteği ile bizler “#evdekal eğitim sana gelir” sloganımızı sürdürüyoruz.
Toplum sağlığı için evde kalmamız gereken bu dönemde kurum olarak eğitimi sürdürmek ne kadar görevimizse öğrenci ve velilerimize moral ve destek sağlamak da o kadar önemli olan ikinci görevimizdir. Biz bu süreçte teknolojinin bize sunmuş olduğu her türlü iletişim aracı ile veli ve öğrencilerimizin yanındayız. Çünkü biz idaremiz, öğretmenlerimiz, veli ve öğrencilerimizle sevgi ve başarı dolu büyük bir aileyiz."

Video url: 

https://www.youtube.com/watch?v=U_MA37vTCjw

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25