• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

'KENTİN MORALİNİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK'

'KENTİN MORALİNİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK'
Erzurum Valisi Okay Memiş, "8. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı" etkinliğinde Erzurum Havaalanı İnşaatındaki gelişmelerle ilgili konulara da değindi.

Erzurum Havaalanı sorunu ile ilgili de konuşan Vali Okay Memiş, “CAT 3 sistemi konusunda gerekli inceleme ve çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam etmektedir. Bu konu da yersiz ve bilgiye dayanmadan yapılan değerlendirme ve konuşmalarla Erzurum halkının moralini bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Buna izin vermeyiz gereğini de yaparız” dedi.

 

Vali Memiş, konuyla ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Kamuoyunun gündeminde olan Erzurum Havaalanı İnşaatı yetişemedi. Hem idarenin hem de müteahhit firmanın kusuru varsa, Erzurum Valisi olarak kendim de üzerime alıyorum. Bir takım eleştirileri fırsat bilip kentin moralini bozan birtakım değerlendirmeler var. Kimsenin bu kentin moralini bozmasına müsaade etmeyiz. Kimin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. Biz bu kente değer katmaya ve üretmeye çalışıyoruz”

 

KENTİN MORALİNİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK

 Söz konusu sorunla ilgili yapılan olumsuz konuşma ve eleştirilere sert cevap veren Vali Memiş, “Sorunları olan varsa gelsin bizimle yüz yüze konuşsun. Bu kentin moralini kimse bozmasın. Bunu burada açıkça ifade ediyorum. Sorunu çözmek yolunda da ciddi adımlarımız ciddi mücadelemiz var. İnşallah vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret edeceğiz. Bu kentte bir gram emeği olmayıp kente değer katan insanların moralini bozmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Biz boğazından haram para geçmeyen kamu görevlileri yaptığımız işin farkındayız. Bu işlere de pabuç bırakmayız. Ben saklı kapılar arkasında değil, mikrofonların huzurunda konuşurum. Beni tanıyan da tanıyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25