• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Kız Bebek Takım Modelleri

Kız Bebek Takım Modelleri
Kız Bebek Takım Modelleri

Kız bebek takım modelleri arasında, farklı desenleri ve canlı renkleri ile bazı markalar öne çıkacaktır. Kız bebek takım kategorisinde, tulumlar, ikili takımlar, hastane çıkışları bulunmaktadır. Şık desenler, minik detaylar, çiçekler, sevimli hayvancıklar, ebeveynlerin tercihi olacaktır. Bu detaylar kadar, sağlıklı tekstil kullanımı da önem taşımaktadır.

 

Kız Bebek Takımlarında Sağlıklı Tekstil

Kız bebek takım modelleri içerisinde, kumaşın cinsi de önemli hususlardandır. Bebeğin cildine uyumlu özellikte olması, alerji yapmaması için, kullanılan tekstilin doğal olması gerekir. Pamuklu ve hafif dokumalı kumaşlar, bebek cildi için tercih edilecektir. U.S. POLO ASSN. Markası, bebek tasarımlarında da tercih edilecek markalar arasındadır. Şapkalı, eldivenli, ikili takım kullanımlı hastane çıkışlarında, farklı modelleri görmek mümkündür. Bebeğin rahat edeceği türden ve sağlıklı kumaşlardan yapılmış tasarımları bulunmaktadır. Çıtçıtlı modelleri ile özellikle anneler oldukça rahat edeceklerdir. Pastel renklerin hâkim olduğu modellerde, canlı renklere de rastlamak mümkündür. İlk hastane çıkışı ile başlayan bedenler, otuz altı aya kadar devam etmektedir.

 

Kız Bebek Takımlarında Rahat Tasarımlar

Kız bebek takım modellerinde, bebek kadar annenin de rahatlığı önemlidir. Kız bebek takımlarında, rahat giydirme özelliği olması, bebek kadar anneyi de rahat ettirecektir. Kumaşlarda bulunan esneklik ve pamuksu yapı, bebeklerin rahat ve huzurlu olmasını sağlayacaktır. Markanın ürünlerinde, tüm bu özelliklerin bulunduğu görülür. Kız bebek takımlarında zengin içerik için, https://tr.uspoloassn.com/kiz-bebek-takim/  sitesine bakılması önerilir.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25