• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

MHP İl Başkanı Karataş’tan 10 Kasım mesajı

MHP İl Başkanı Karataş’tan 10 Kasım mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81.vefat yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81. Yılında rahmet, minnet, ve hürmetle yad ediyorum.
Gazi Mustafa Kemal bir fikir ve aksiyon mihveri, milletine gönülden bağlı ve inanmış bir dava şuurudur. Aynı zamanda askeri bir deha, taktik ve strateji ustasıdır.
Gazi Mustafa Kemal tutsak ve bağımlı yaşamaya tamamen karşı, işgal ve ihanetin amansız düşmanıdır.
Gücünü milletten almış, heyecanını tarih ve ecdadımızın hatıralarında bulmuş, sabır ve tahammülünü muzaffer Türklüğün ruhundan çıkarmış bir liderlik vasfıyla hem milletimizin hem de mazlum milletlerin kalbinde taht kurmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak ve tarihi bir değeri olmakla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin ana direğidir.
57 yıllık kısa ömrüne adeta koskoca bir tarih sığdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cepheden cepheye koşmuş, gönülden gönüle akmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik yaparak milletimizin kalbinde taht kurmuştur.
Şurası unutulmamalıdır ki; Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin gönlünde fikir ve eserleriyle daima var olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti milli bir eser, mukaddes bir değer, muazzez bir mirastır; mutlaka yaşayacak ve yaşatılacaktır.
10 Kasım’ı bir matem günü olarak görmek ve anmak yerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci kişiliğini, milli duygularını, manevi yönünü daha iyi tanımak, tanıtmak için bu günü eşsiz bir fırsata dönüştürmek gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 81.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyor, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25