• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

MHP KURMAYLARI ERZURUM’A ÇIKARMA YAPTI

MHP KURMAYLARI ERZURUM’A ÇIKARMA YAPTI
Miliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri Sarıkamış şehitlerini anma programına katıldıktan sonra Erzurum’a gelerek MHP Erzurum il başkanlığında Naim KARATAŞ’ı ziyaret ettiler.

MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ ;TBMM Başkan vekili, İstanbul milletvekili  sayın Celal ADAN, TBMM İdare amiri sayın Erkan HABERAL, Kayseri milletvekili sayın Baki ERSOY, İstanbul milletvekili sayın Mehmet Bülent KARATAŞ, Kocaeli milletvekili sayın saffet SANCAKLI, İzmir milletvekili sayın Tamer OSMANAĞAOĞLU, Kütahya milletvekili  sayın Ahmet ERBAŞ, Iğdır milletvekili sayın Yaşar KARABAĞ, MDK Üyesi sayın Taner GÖKÇEK TBMM  MHP Gurup özel kalem  müdürü sayın Fikret HAYALİ  Beyler  Sarıkamış şehitlerini  anma programından sonra Erzurum’a gelerek partililerle bir araya gelip genel başkanımızın Erzurum’a ve Erzurum’lulara selam ve muhabbetlerini iletip özlem giderdiler. MHP İstanbul milletvekili ve TBMM başkan vekili  sayın Celal ADAN ve milletvekillerimizin teşkilatımızı ve bizleri ziyaretleri ziyadesiyle onurlandırmış ve mutlu etmiştir. dedi

Daha sonra il başkanı KARATAŞ  gelen misafirlerine  Erzurum hatırası olarak kendilerine oltu taşı tesbih hediye etti.

TBMM Başkan vekili, MHP İstanbul milletvekili sayın Celal ADAN’ın yaptığı açıklamada;

Sık sık Erzurum’u ziyaret edip ikinci evimiz kabul ettiğimiz şehri mübarek Erzurum’da olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız ve bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı MHP Erzurum il başkanı Sayın Naim KARATAŞ’ a ve güzide yönetimine şahsım ve heyetim adına en kalbi duygularımla teşekkür ederim dedi.

Daha sonra Erzurum havaalanından Ankara’ya gitmek için  partililer ve coşkulu bir kalabalık eşliğinde MHP Genel Başkanımız, Bilge liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiye selam ve dualarımızı gönderip  yolcu edildiler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25