• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

MHP'DE İL İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP'DE İL İSTİŞARE TOPLANTISI
MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ İl istişare toplantısı yaptı.

MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ,ın düzenlemiş olduğu İl  istişare toplantısına, MHP Genel başkan yardımcısı, Erzurum milletvekili prof. Dr. Kamil AYDIN bey, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, Erzurum ülkü ocakları il başkanı,  İspir ilçe belediye başkanı, Uzundere ilçe belediye başkanı ve Meclis üyelerinin katılımıyla Müceldili  Konağında  gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan il başkanı Naim KARATAŞ şu ifadelerde bulundu.

MHP Erzurum İl başkanı KARATAŞ; Teşkilatımızın vaz geçilmez çalışmalarından olan istişarenin önemini vurgulayarak; bu tür toplantıların teşkilat mensuplarımıza şevk verdiğini , ap ayrı bir heyecan kattığını, aramızdaki birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu, bu bağlamda düzenlenen toplantılarda partimizin çalışmalarına ışık tutacak öneri ve temennilerin hasbihal edildiği, adete toy havasında geçen böylesi verimli toplantıların sık sık tekrarlanacağını , Erzurum ve ilçelerinin sorunları ve çözüm odaklı çalışmaların oluşmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

Ayrıca il ve ilçe teşkilatlarımızın 2019 mahalli idareler seçimleri esnasında gösterdiği üstün başarının istişare ve birlikte hareket etmenin bir tezahürü olduğundan bahisle, hedefimiz olan ‘’2023 Lider Ülke Türkiye’’ vizyonuna ulaşmak için çalışmalara hız kesmeden devam edileceğini, bu sayede ALLAH’ ın izniyle 2023 genel seçimlerinde partimizi Erzurum’da hak ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Bu meyanda bütün ilçelerimizde daha önceden olduğu gibi her ay istişare toplantılarına devam edileceğini  ve  il ve ilçe teşkilatları belediye başkan ve meclis üyeleri ile birlikte koordine yapılarak gerekli etkinlikler tertiplenecek, ülkü ve ilkelerimizden taviz vermeden Milliyetçi ülkücü hareketin  konumunu en yükseğe taşıyacak, Erzurum halkının  gönlünde taht kuracağız dedi.

MHP Erzurum il başkanı KARATAŞ; Bu istişare toplantısının düzenlenmesinde emeği geçen  tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim .dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan MHP Genel başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof.Dr.Kamil AYDIN konuşmasında’’ ülke gündemini oluşturan konularla ilgili tesbitlerde bulunarak, Türkiye’nin itibarını en yükseğe taşıyan ‘’Barış Pınarı Harekâtı’’ nın seyrinden bahsederek, milli ve onurlu duruş sayesinde bu harekâtın hem askeri, hem de diplomasi alanında zaferle sonuçlandığını belirtti. Bu son gelişmeler gösteriyor ki , milli birlik ve beraberlik ruhunun devletimizi ve milletimizi güçlendirerek, bölgemizde ve dünya nezdinde ne derece etkin kıldığını göstermiştir .  Düzenlenen bu toplantının birlik ve beraberliğimize önemli ölçüde katkıda  bulunacağını ifade ederek, istişare toplantısının düzenlenmesini sağlayan MHP Erzurum il başkanımız Naim KARATAŞ beye ve emeği geçen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Daha sonra genel sohbet yapılarak  toplantı sonlandırıldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25