Erzurum’un sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri için vatandaşların isteklerini kurum ve STK’lara bildirmeye devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve ekibi ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak il yöneticileri ile birlikte Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çelebi’yi makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Naim Karataş bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarıyla birlikte olduklarının mesajını verdi.
MHP İl Yöneticileri ve Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkanı Faruk Bulut ile birlikte Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çelebi’yi ziyaret eden Naim Karataş sağlık çalışanlarının zor süreçten geçtiğini ve kendilerine minnettar olduklarını ifade ederek, “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza büyük görev düştü. Ve bu görevi layığıyla yerine getirmeleri herkesin takdirini topladı. Bizlerde onların uyarılarını dikkate alarak ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu süreci bitirecek olan birlikteliğimizi her an onlara hissettirmek mecburiyetindeyiz. Sağlıklı günlerin biran önce gelmesini diliyoruz” diye konuştu.
MHP’den Şehir Hastanesine ziyaret

Kurum ve STK ziyaretlerine devam eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş öncülüğündeki MHP il teşkilatı Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ettiler.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 19:29 - 25 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı
- 17:54 - Kredi müjdesi! Halkbank harekete geçti, 6 ay ödeme yok...
- 16:16 - Büyükşehir’in kar timleri kırsalda da iş başında
- 12:33 - BB Erzurumspor, Elba Rashani’yi transfer etti
- 12:30 - SGK İl Müdürü Durmuş’tan yapılandırma çağrısı
- 11:45 - Hangi ilde ne kadar aşı yapıldı? Türkiye'nin aşı haritası erişime açıldı
- 11:27 - Erzurum’da soğuktan buzdan duvar oluştu
- 10:32 - ÜZÜMBAĞI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SEKMEN’E YATIRIM TEŞEKKÜRÜ
- 10:28 - BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ULAŞIM AĞINA DA KALİTE KAZANDIRDI
- 10:24 - ABD ÇÖKECEK BİR DEVLET DEĞİLDİR
- 10:19 - SEKMEN: “KİRA İNDİRİMLERİ BİR NEBZE DE OLSA ESNAFIMIZI RAHATLATACAK”
- 10:15 - Trafik sigortası fiyatları belli oldu!
- 10:09 - Ödemeler ertelendi! Resmen duyuruldu...
- 20:07 - 24 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
- 18:05 - Anadolu Gençlik Zirvesi’nden anlamlı çalışma
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.