• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

MHP'NİN İLÇE İLÇE GEZİLERİ

MHP'NİN  İLÇE İLÇE GEZİLERİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof.Dr Kamil AYDIN , MHP Erzurum il Başkanı Naim KARATAŞ ispir ilçe esnafını ve mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını,istek ve temennilerini dinlediler.

Milletvekili AYDIN ve başkan KARATAŞ vatandaşlarımız la istişare ederek yapılacak olan hizmetlerin en iyisini yapmak için elimizden geleninin fazlasını  yaparak vatandaşımıza hizmeti kendimize bir borç bildiğimizden dolayı  durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceklerini  ifade ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN  MHP Erzurum il Başkanı Naim KARATAŞ ve İspir Belediye Başkanı  Ahmet COŞKUN  ile birlikte İspir ilçesine bağlı  Zeyrek mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında zarar gören mahalle sakinlerini de ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular. İspir belediyesinin yangından zarar gören vatandaşların ev ve ahırlarının özellikle çatı onarımlarını süratle halletmiş olmalarının bizzat vatandaşlar tarafından ifade edilmelerini müşahede ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Daha sonra ilçe belediyesini ziyaret ederek ilçe belediye başkanı Ahmet COŞKUN'dan  belediye nin yapmış olduğu ve yapacakları hizmetler konusunda bilgiler aldılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN, MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ, İlçe belediye başkanı Ahmet COŞKUN, MHP İspir ilçe başkanı ve MHP ispir belediye meclis üyeleri,İspir ilçesne bağlı mahalle muhtarlarınında iştirak ettiği geniş katılımlı bir toplantıyı ilçe belediye binasında  yaparak  vatandaşlarımızın istek ve arzuları  görüşülerek yapılacak hizmetlerin aciliyetine göre ivedilikle yapılması  için çalışmaların yapılacağı belirtildi.

İspir dönüşü MHP Aziziye ilçe teşkilatını da ziyaret eden AYDIN ve KARATAŞ   İlçe başkanı Murat KARADAŞ,ilçe yöneticileri ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hoş sohbetler edildi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25