• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

MÜSİAD’DAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA TAM DESTEK

MÜSİAD’DAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA TAM DESTEK
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Demir, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destek vererek, "Milli Dayanışma Kampanyasına yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile tam destek veriyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destekler büyüyor. Kampanyaya bir destekte MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Fuat Demir ve yönetim kurulu üyelerinden geldi. Korona virüsü nedeniyle internet üzerinden yaptıkları haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan MÜSİAD Başkanı Demir, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına tam destek verdikleri söyledi.

Demir, yönetim kurulu üyeleri ile internet üzerinden yaptığı haftalık toplantısında, "Bilindiği gibi hepimizi yakından ilgilendiren ve ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bizde üyelerimiz ile tam destek veriyoruz. Tarihimiz boyunca güne kadar milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Her nerede bir mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa onun yanında tarih boyunca yer almış necip bir milletiz. Bu günde aynı duyarlılıkla, aynı ruhla hem ülkemizdeki, hem Müslüman topraklarında yaşayan din kardeşlerimize destek olma zamanıdır. El ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Demir bu süreçte Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vermekle beraber, yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle de yaklaşık 1000 (bin) aileye nakdi yardım yapılması kararını aldıklarını bildirdi.

Diğer yandan TKDK ile geride bıraktığımız hafta sözleşmesi imzalanan Oltu Cağ Kebabı Üretimi ve Kırmızı Et Entegre Tesisleri'nin de kısa sürede temelinin atılması kararı aldıklarını ve mevcut ortamdaki şartların normale dönüşmesi sürecinde çalışmaları hızlandıracaklarını bildirdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25