• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Şık Bluz Modelleri

Şık Bluz Modelleri
Şık Bluz Modelleri

Şık bluz modelleri tüm kadınların tarzına uyan kaliteli ve oldukça şık modellerdir. Bluz modelleri, her mekâna ve her ortama uygun kıyafetler olması sebebi ile kullanım alanları oldukça geniştir. Sosyal hayatınızda, iş hayatınızda ya da özel günlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve kombine edebileceğiniz modelleri modellerimiz arasından bulabilirsiniz.

Çeşitli kumaşlar ile üretilmiş olan şık bluz modelleri, kot pantolon gibi spor giyim tarzı ya da kumaş pantolon gibi klasik giyim tarzı ile uyumludur. Her ortama uygun her kombini rahatlıkla tamamlayan bluz modelleri, tarz sahibi kadınlar için kurtarıcı ve tamamlayıcı parçalardır. Tarzınıza ve zevkinize uygun olarak kısa kol, balon kol, büzgülü kol, hakim yaka, gömlek yaka ya da kruvaze kapama yaka gibi farklı tasarımlı modeller çeşit yelpazesinde mevcuttur.

En Tarz ve Modaya Ayak Uyduran Modeller

Şık bluz modelleri yüksek kalite kumaş yapısının yanı sıra aynı zamanda modayı takip eden ve tarzı olan modellerdir. Fırfır, pilise, güpür ve drape gibi ayrıntılar ile zenginleştirilen bluz modellerimiz, tarzınıza hareketlilik katarken girdiğiniz her ortamda farkınızı rotaya koyar.

Girdiğiniz ortamda gözleri üzerinize çekmek, tarzınızı kanıtlamak ve kalitesi ile göz kamaştıran bluz modelleri arıyorsanız bu modeller beklentilerinizin üzerinde modeller olmaktadır.

Büyük Bedenlere Şıklık Katan Modeller

Şık bluz modelleri, beden skalası geniş modellerdir. XS bedenlerin yanı sıra büyük beden olan kadınlar içinde doğru kalıplar ile üretilmiş XXXL bedene kadar ürünlerin beden aralığı mevcuttur. Vücudunuza en uygun bedeni ve kalıp modelini tercih ederek bedene takılmadan şık olabilirsiniz.

Siz de tüm şık bluz modelleri için https://www.peraclub.com/bluz-modelleri adresini ziyaret etmelisiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25