• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Sony Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Sony Bluetooth Kulaklık Fiyatları
Sony Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Sony bluetooth kulaklık modelleri güçlü yapısı ve kalitesi ile diğer markalardan ön plana çıkmaktadır. Bu modeller kullanıcılar için verimli ve etkili bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Son teknoloji ürünleri olan bu kulaklık modelleri verimli bir biçimde müzik dinlemenize olanak sağlarken yapacağınız görüşmeleri de kusursuz hale getirmektedir. Uzun süreli kullanımlarını ise güçlü ve sağlam malzeme yapısına borçludur. Teknoloji dünyasının devlerinden olan Sony tarafından tasarlanan bu ürünler renk ve tiplerine göre ayrılmaktadır.

Son Teknoloji Ürünü Sony Bluetooth Kulaklık Ürünleri

Oldukça üstün performansa sahip olan Sony bluetooth kulaklık modelleri TWS ya da stereo gibi tipleri ile farklı ses kalitesi sunmaktadır. Stereo kulaklık modelleri sesi kulaklara eşit şekilde dağıtarak daha canlı ve gerçekçi bir deneyim sunarken TWS kulaklık modelleri ise etkileyici ve güçlü ses kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Bluetooth teknolojisi kullanılarak hazırlanan kulaklık modelleri hem Android hem de IOS cihazlarla uyumlu bir biçimde çalışmaktadır.

Gelişmiş Performans Sunan Sony Bluetooth Kulaklık Seçenekleri

Sony bluetooth kulaklık modellerinde aktif gürültü önlemi teknolojisi kullanılmaktadır. Bu sayede dışarıdan gelen sesin önüne geçerek hem müziğinize odaklanmanızı hem de konuşmalarınızı daha anlaşılır yapmanıza olanak sağlamaktadır. Dolayısıyla gürültü önleme teknolojisi sayesinde yaptığınız işe daha fazla konsantre olabilir ve dinlemeyi sevdiğiniz şarkıları daha net bir biçimde dinleyebilirsiniz.

Siz de tüm bluetooth kulaklık modellerine https://www.desibela.com/bluetooth-sony-kulakliklar adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25