• BIST 9530.47
  • Altın 2478.029
  • Dolar 32.4426
  • Euro 34.705
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

TGF’Yİ ISPARTA’DA TİNGADER TEMSİL EDECEK

TGF’Yİ ISPARTA’DA TİNGADER TEMSİL EDECEK
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Isparta’daki boşluğu Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği kanalıyla dolduracaklarını söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği arasında “Isparta temsilciliği” için bir süreden beri yapılan görüşmelerde sona gelindi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Isparta’daki boşluğu TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) kanalıyla dolduracaklarını söyledi.

 

TİNGADER Yönetim Kurulu’nun daveti üzerine Isparta’ya gelen Genel Başkan Yılmaz Karaca başkanlığındaki TGF heyeti, ikinci günün ilk ziyaretini TİNGADER merkezine yaptı.

 

Erdoğan Kahya (YİK Başkanı), Bayram Ekici (Genel Sekreter), Levent Altun (Genel Başkan Yrd), İbrahim Akkaya (Antalya Basın Cemiyeti Başkanı) ve Ali Çetin (Başkan Danışmanı) ile birlikte TİNGADER’i ziyaret eden Yılmaz Karaca, “Temsilcilik talebi için yapılan başvuruyu değerlendirmek amacıyla geldiğimiz ve tanıma fırsatı bulduğumuz TİNGADER’in bizi Isparta’da temsil edecek olmasından dolayı son derece mutluyuz” dedi.

 

TİNGADER’in temsilcilik başvurusunun resmiyet kazanmasından sonra bu kez plaketle Isparta’ya geleceklerini vurgulayan Genel Başkan Karaca, daha sonra TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik’e TGF’nin rozetini taktı.

 

Karaca’nın, Isparta’nın üç delegesinin belli olduğunu belirtmesi üzerine TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk ve Genel Sekreter Hasan Sadi Kahyaoğlu’na da rozetleri verildi. Kayhaoğlu’nun rozetini TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici, Aktürk’ün rozetini ise TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya taktı.

 

 

GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIZ

 

 

Plaket ve rozet töreninde konuşan TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ise, TGF’nin temsilcisi olmakla Isparta basın camiasının sesinin daha gür çıkacağını ve sorunlara daha isabetli çözüm üreteceklerini söyledi. Çelik, “Güveninize layık olacağız. TGF’yi Isparta’da en güzel şekilde temsil edeceğiz. Zahmet buyurarak Isparta’ya gelen Genel Başkanı Sayın Yılmaz Karaca başkanlığındaki TGF heyetine çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Bu arada, TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik, ziyaret anısına TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca'ya bir plaket sundu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25