• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NA ANLAMLI ZİYARET

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NA ANLAMLI ZİYARET
(TESUD) Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan TULUK, TESUD Erzurum Temsilci Yardımcısı Emekli Albay Ahmet AVCI ve Erzurum Barosundan Avukat Sadrettin HAŞILOĞLU; TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan TULUK, TESUD Erzurum Temsilci Yardımcısı Emekli Albay Ahmet AVCI ve Erzurum Barosundan Avukat Sadrettin HAŞILOĞLU; TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Ziyarette, TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Sabri TOPDAĞI; “Her kelimesine, her cümlesine içtenlikle katıldığım, son yaşanan olaylarla ilgili vakfımız tarafından yayınlanan değerlendirmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek TSK Mehmetçik Vakfı’nın internet sitesinde de yayınlanmış bulunan aşağıdaki duyuruyu paylaştı.

“Vatan ve vazife uğruna hayatını seve seve feda eden, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği onunkinden daha temiz bir askere rast gelinmeyen” kahraman Mehmetçiklerimize, 34 yıldır halkımızın fedakâr bağışlarını ulaştıran TSK Mehmetçik Vakfı ailesi olarak; 15 Temmuz 2016 tarihinde esasları anayasa ile belirlenmiş olan Cumhuriyetimize, aziz vatanımıza, demokrasimize ve Yüce Türk Milleti’ne karşı girişilen eylemi şiddetle kınıyoruz.

Ayrıca olaylar esnasında şehit olan, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Gönlündeki mutlak itaat ve vazife anlayışı ile olan bitenden habersiz olarak kendisini olayların içerisinde bulan ve hiçbir şekilde silahını ateşlemeyen masum Mehmetçiklerimize yapılan saldırıları da Mehmetçik Vakfı ailesi olarak üzüntüyle karşılıyoruz. Çünkü Mehmetçik, Türk tarihi boyunca vatan, millet ve kutsal değerler yolunda ya şehitlik mertebesine ulaşmış ya da gazi olmuştur. Çünkü Mehmetçik, milli güvenliğimizin temel yapı taşı ve en değerli varlığımızdır.

Unutulmamalıdır ki; “TÜRKİYE MEHMETÇİK’E, MEHMETÇİK TÜRK MİLLETİNE EMANETTİR.”

TESUD Erzurum temsilcisi Emekli Albay Kürşat Hakan TULUK ise; bu duyuruya içtenlikle katıldığını ifade ederek, Türkiye Emekli Subaylar Derneği’nin her türlü darbeye karşı olduğunu ve derneklerinin bu düşüncesinin internet sitesinde yayınlandığını bildirdi.

Avukat Sadrettin HAŞILOĞLU da “Darbelerden ve darbe girişimlerinden her seferinde tüm ülkenin zarar gördüğünün” altını çizerek bu son girişimin önlenmiş olmasının vatanımız, milletimiz ve demokrasimiz için çok büyük şans olduğunu ifade ederek, etkilerinin en az zararla ve en kısa sürede atlatılması dileklerini belirtti.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğine ait ziyaret defterinin imzalanmasını müteakiben Emekli Albay TULUK tarafından TOPDAĞI’na ziyaret anısı olarak TESUD madalyonu takdim edildi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25